tiistai 10. kesäkuuta 2014

Lukijakyselyn satoa

164 lukijaa 9.6.2014

Ei tää aika sitten mene yhtään nopeasti, eihän? Vuosi (!) sitten laitoin blogiin hyvin perusteellisen lukijakyselyn ja nyt on vihdoin aika esitellä vähän sen satoa. Lukijoita oli tuolloin blogilla jo 100. Nyt lukijalista näyttää lukua 164.

Vastauksia tuli lukijakyselyn kommenttiboksiin 39 (laskuri on laskenut mukaan myös minun vastaukseni sekä käydyt keskustelut), sekä ainakin 5 sähköpostiin

Kiitos teille Laura, (toinen) Laura, Ingaliina, Tuija Rämö, Emili, Miiia, anonyymi1, anonyymi2, anonyymi3, Johanna Kangas, Elina, Tara Nee, Rilla, Karoliina Rauhio, AnZu, Jenny, Saana, Inka, anonyymi4, anutus, Malin, Epna, Sasuliina, Mminttu H, m, Reetta, Ribesehl, Suvi, Emppu, Oona, Zina Sitruuna,  anonyymi5, Anniina, Viltsu, unkkelo, anonyymi6, Jemina O, Aira ja Anna, jotka vastasitte kyselyyn kommenttiboksin kautta, sekä teille, jotka laitoitte kyselyn vastaukset sähköpostiin!

Kiitokset kukkasin teille kaikki lukijat!

Ajatuksia:

  • Hevostalli.net ei ole pelkästään paha ja julma paikka, vaan myös ystävälliset ja normaalit ihmiset käyvät siellä (tai eihän nämä kaksi asiaa edes sulje tosiaan pois? Voihan se olla julma paikka, vaikka kaikki ihmiset eivät olekaan julmia :D). Lukijakyselyn vastauksissa useampi kertoi löytäneensä blogiin sieltä joten ei voi muuta kuin todeta, että sitä kautta voi näköjään saada kivoja lukijoita. Minähän olen tavallisesti pysynyt kaukana kyseiseltä sivustolta sillä yleensä sieltä on vain tullut paha mieli matkaan. Havaittuani, ettei se olekaan aivan läpeensä mätä paikka, olen pistänyt sinne jopa yhden tai kaksi "mainosta" blogista silloin kun siellä on blogien perään kyselty.
  • Makuja on monia. Kukin lukija osaa lukea blogia omilla ehdoillaan. Jokaisella lukijalla näyttää kuitenkin tietenkin olevan joku asia josta blogissa pitää.
  • Kaikkien osa-alueiden tai kirjoitusten ei tarvitse olla kiinnostavia, jotta blogi säilyttää asemansa lukulistalla. Olen huomannut tämän myös suhteessa omaan blogikäyttäytymiseeni -on paljon blogeja joita en lue sanasta sanaan mutta haluan kuitenkin pysyä mukana ja selailla mitä blogin heppojen ja ihmisen maailmaan kuuluu.
  • Jatkan jatkossakin eripituisten videoiden laittamista, jotta myös heille, jotka eivät pitkistä videoista pidä tai eivät jaksa niitä katsoa, löytyy jotain. Ja vaikka itse pidän videoista tosi paljon, mahtuu lukijoihin niitäkin, jotka eivät videoita katso. Siksi lienee ehkä ihan ok selittää vähän videoita sanoinkin.
  • Lukijaa ja blogin seuraajaa yhdistää usein jokin yhteinen mielenkiinnonkohde
  • Heppablogin lukijat ovat lähes poikkeuksetta hevosharrastajia. Poikkeus tekee säännön ja olen todella iloinen saatuani kuulla että lukijoihin mahtuu myös yksi ei-hevosihminen.
  • Lukijoilla on välitön suhtautuminen lämminverisiin. Ne ovat hevoskansalle monesti punainen vaate mutta tämän blogin lukijoilla on joko omia kokemuksia niistä tai suhtautuvat niihin neutraalisti kuten minkä tahansa muun rotuisiin hevosiin. Omalla kohdallani olen huomannut blogien kautta pääsevän lähemmäs erikoisempia tai itselle vieraampia rotuja. On kuin tuntisi useammankin hevosen kuin live-elämässä tuntee, vaikka on nähnyt niitä hevosia vain netin kautta!
  • Lukijoissa on paljon täysi-ikäisiä aikuisia lukijoita, mutta myös nuoria.
  • Minusta on upeaa miten tämä sosiaalinen media yhdistää. Voi tutustua ihmisiin joihin ei todennäköisesti muuten koskaan tutustuisi. 
  • Paitsi sosiaalinen kontakti, rikkaus ja teidän lukijoiden saaminen mielessäni elävämmäksi (tulipa sieltä myös pari sähköposti-kaveriakin), oli lukijakyselyn yksi ihanimmista jutuista teidän kauniit sanat. Kiitos niistä <3
  • Blogi on parhaillaan jakamisen ja myötäelämisen paikka. Elämä potkii ihan tarpeeksi päähän ilman että tulisi paskaa niskaan blogin kautta, jota tiedän joidenkin lukijoidenkin saaneen.

Lisää somia orvokkeja
Kaikki halukkaat, jotka eivät ole vielä vastanneet, ovat tervetulleita vastaamaan lukijakyselyyn vielä tämänkin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.