torstai 7. helmikuuta 2013

Batman

Batman
Tämä on sitä minun varusteurheilua, oli ihan pakko hankkia tuommoinen huppu kun se on niin ihana. En muuten ole mikään himoloimittaja, mutta lenkin jälkeen tykkään aina kääriä pikkuhepan fleeceen, eli viltin tai loimen alle. Ehkä tätä huppuakin tulee käytettyä välillä kun pää hikoaa, se auttaa myös kuivattamisessa jos joutuu harjaa pesemään sen kutinan takia :).

Jäbä huppu päässä,
On se hassua että varmaan yleisin varusteurheilumuoto on satulahuovat ja riimut, mutta minä en ole oikein hoksannut niiden viehätystä, vievät vain tilaa. Satulahuopia meillä on 4 ja riimuja 5 kappaletta (ei niitä tarvisi niin montaa mutta olkoot kun tulivat hepan mukana). Kullakin on nämä omat "pakko saada" -varusteensa, minulle se oli tälläkertaa tämä huppu :D.

Hirnakkainen hupussaan
Söpis

Hirnakan paikkapeppu on parantunut hyvin. Haava näyttää olevan tiukasti ummessa, mutta tikit eivät ole vielä sulaneet. Seuraavassa lähtötilanne ja tämänhetkinen tilanne.

Juuri ommeltu haava 10.1.2013

Hyvin parantunut haava 6.2.2013

6 kommenttia:

 1. kokeillaas kommentin lähettämistä... voi kun nauroin tota batman-naamaa! tosi hauska! vähänkö mulla on niitä riimuja ja satulahuopia. ja ihan virattomana lojuvat nyt sitten, voi köntsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! :) hih, se on kyllä ensinäkemältä varsin huvittavan näköinen. Tallikollega sanoi sitä batmaniksi ja sehän on oikein sopiva kuvaamaan tuota näkyä :D. Paras säilyttää huovat ja riimut, niille voi vielä tulla käyttäjä :). Meidän riimuista vain yksi on minun ostamani, loput tuli mukana ja 2 on vielä myynnissäkin.

   Poista
 2. Ukolla on fleece-loimi, jossa ei ole kaulakappaletta. Tästä ei käytönnössä ole Ukon kuivattamisesssa kauheasti hyöytyä, kun juurikin hikoaa yleensä vain etuosasta. :D

  Batman! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kaulakappaleellista loimea siis teillekin :D. Kaulalta ja päästä Skinnykin hikoaa eniten, ja ryntäistä.

   Poista
 3. Voi apua! Miten ihana! :D Koollekin olen tuollaista kaavaillut, ja nyt kun löytyy jopa fullneck-fleece, niin... hitsi, mistä revin sponsorin. :D

  Ponnypraktilla oli joskus näitä fleecehuppuja superällösöpöissä kuosissa, tyyliin pinkki tausta ja valkoisia lampaita etc. Toimiikohan PP nyt, jossain vaiheessa oli sivut nurin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ei ole kalliita, vain parikymppiä että heti sitten sopivasta rakosesta hankit ;). Noita on tosiaan aika "järkyttävissä" väreissä saatavilla, hevonen näyttää avaruusoliolta useimpien kanssa ;). Päädyin sitten hillittyyn mustaan niin käy ainakin toisen kuivatusloimen kanssa yhteen. Eilen sille olikin ihan oikeaa käyttöä kun poni hikosi päästään oikein kunnolla.

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.