maanantai 25. helmikuuta 2013

Palloleikkiä videolla

Potku lähtee!
Yksi hauskimmista tempuista Skinnyn mielestä on palloleikki. Kun se näkee pallon, tulee semmoinen ilme että "Haa, jee tää on tää juttu, tiedän mitä pitää tehdä! Tästä saa helposti paljon porkkanaa! :D" Skinny tönii palloa turvallaan ja myös potkuja tulee mukaan. Ties kuinka eteväksi pallon potkijaksi se kehittyy jos se saa harjoitella koordinaatiota ;). Nyt harjoittelu on ollut varsin vähäistä eli ihan alussa vasta olemme. Harjoittelimme silloin kun Skinnyllä oli kävelykuuri ja maastoilukielto haavantikkauksen jälkeen. Pallopeli oli hyvää ja helppoa aivojumppaa.

Huomaa mitkä reisilihakset :D! Poni on kunnon muskelimies ;)

Tässä on videopätkiä palloleikistä. Videon laatu on kamerassani surkea, pimeällä kuvamateriaali on tosi pimeää ja lisäksi ääniraita rohisee :(.Kuvakaappaus pallopelivideolta

Pallon potkimista videolla


kuopimisen jalo taito.. sallittua, kun pallo on näkösällä


6 kommenttia:

 1. Ukko puhisee ja steppaa innosta pallon nähdessään. :D Yleensä odotan, että se rauhoittuu ja vasta sitten heitän pallon palkinnoksi, ettei synny vaaratilanteita. :)

  Kun heppa tajuaa, että saa palkkaa pallon siirtämisestä, se varmasti alkaa kokeilemaan kaikenlaista. Ukko on esimerkiksi muutaman kerran tarttunut hampaillaan palloon kiinni! :D Se ei kuitenkaan ole jutun tarkoitus, joten emme ole siitä palkinneet. Jalalla ei ole kylläkään vielä kokeillut. ;)

  Palloleikkiä apuna käyttäen voisimme kyllä joskus opettaa Ukon tarttumaan esineisiin ja antamaan ne meille. Tästä voisi olla hyötyä esimerkiksi silloin, kun hanska tippuu maahan selässä olleessaan. :) Voi vitsi, miten paljon erilaisia temppuja hevoselle voi opettaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy ehdottomasti ottaa video siitä kun Ukko näkee pallon ja innostuu ;)! Ne on niin ihania ja aitoja.

   Skinny on niin ihanan itsevarma kun "tietää" mitä tehdään: "äiti kato, mä osaan". Ne on todella myös luovia, Skinny keksi itse potkia palloa, (ensin töni turvallaan), sitten vain vahvistin potkua.

   Anna vain Ukon nostaa palloa jos haluat sen erikseenkin opettaa :D. Siihen pitää vaan keksiä jokin sopiva käsky. Siitä alkeista sekin temppu sitten lähtee.

   Minua kutkuttaa kanssa kaikki kiva mitä voi opettaa. Olen maltillisesti ottanut uusia juttuja ettei mene pollen pää pyörälle. Nyt onkin taas otettu pari uutta juttua kulkemaan vanhan rinnalla. Temppukoulutus on kyllä tosi hauskaa :D.

   Poista
 2. Hauskan näköistä, voisi Taavillekin kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella, etenkin nuorena hevosena Taavi varmasti tykkäis :), ne retuuttelee muutenkin kaikkea.

   Poista
 3. Ihanaa palloilua! Minäkin ostin juuri lauantaina Akolle oman pallon. Ekalla kerralla se oli vähän jännä, mutta eiköhän se pian pääse irrottelemaan sen kanssa, jahka tulevat tutuiksi :}

  Huu, tännehän oli tullut mielenkiintoisia kaviopostauksia, täytyy mennä heti lukemaan kun saa vain sopivasti aikaa paneutua. Ja sähköpostiisikin olisi tarkoitus vastata, heti kun vaan saan aikaiseksi nimi. -pää kolmantena jalkana menossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, siitä vaan palloilemaan. Akon keksii varmasti pian miten kiva pallo onkaan leikkikaluna :D.

   Jees, ei kiirusta, olen kärsivällinen (tai ainakin yritän ;) ). Maili on aina iloinen yllätys sitten kun sitä tulee.

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.