lauantai 27. joulukuuta 2014

Tapaninpäivän kuvia


26.12.2014
Tänä vuonna se toteutui -pääsin tapaninpäivänä Skinin kanssa ajelulle. 

"Moi kiva kun tulit, tuun sua vastaan"

Ai, kiva, sulla on mulle JOULUOMENA! Anna tänne!

Hohoii, jouluomenaa, tänne, kiitos


kurkottaa kurkottaa

Ai sä haluat ottaa kuvia, voi vitsit sun kanssa

Jos poseeraan näin, saanko omenan? (ja saihan se!)

Myö lähdössä tallille

Käväistiin tiellä kun meillä oli hovikuvaaja ja saatiin yhteiskuva

Ja ajamaan lähdössä
Miehenikin oli kyydissä. Nyt pitäis vielä saada hepalle semmonen löysän laiska mummoravi, jota se osaisi edetä tasaisen varmasti vaikka vähän löysälläkin ohjalla odottamatta milloin mennään "kovempaa? kovempaa? kovempaa?".


Aisakellon oli tarkoitus kilkattaa, mutta Skini pörisi sille tutustumisvaiheessa sen verran, että jätettiin kello kyydistä. Skinillä oli joululoma aaton ja joulupäivän, omistajan levontarpeen takia. Ja silti se malttoi olla tosi hyvin, kun jaksoi itse jarrutella. Suussa oli suora ja joustava Nova-kumikuolain, joka on ehkä parhaita näistä kokeilluista vipuvarrettomista kuolaimista.
Siellä se kurkkaa



Innokas menijä aisojen välissä

Maisema oli tapanin iltapäivänä kaunis

Lenkin jälkeiset alkukuivattelu vilttien alla ennen fleeceloimeen vaihtoa

Rakas päätyy yleensä aina tälle etäisyydelle kun otan kuvia

18 kommenttia:

  1. teidän heppa arjesta välittyy jotenkin ihana fiilis, etenkin tässä postauksessa! ♥ kyllä teidän blogin lukeminen piristää aina päivää C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ilahduttavaa kuulla, että olet sitä mieltä! Miten minusta tuntuu, että olet aika uusi lukija, kun en muista nimimerkkiäsi ulkoa. Jostain kuvasi on tuttu mutta en ole varma mistä. Facebookista kenties :D?

      Poista
  2. Skini on sitten niin ihana persoona ,..noit "naamakuvat" ovat hauskoja Näkee miten hepo oikein yrittää jos jotain että saa sen omenan :)
    Kiva kun pollella pääsee myös ajelemaan Itsekkin tykkäisin kyseistä asiaa harrastaa mutta ei oikein ole paikkoja missä aloittelisi ja tarvis joku asiantunteva ihminenkin paikalle avustamaan ja neuvomaan ....Hienoja kuvia taas kerran

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on just semmonen persoona ja jos palkka on oikee niin se tekee mitä vain.. Ajaminen on huippua, se on tullut jäädäkseen meijän viikko-ohjelmaan. Ja Skini tykkää, kun se on sille niin tuttua ja se suhtautuu siihen kuin ammattilainen "tämän minä osaan". Ajomaailmaan voi olla vaikea tosiaan ryhtyä ilman opastusta.
      Kiva että pidit kuvista vaikka nää kalpenee niin monien järkkärillä otettujen kuvien rinnalla :)

      Poista
  3. Luen aktiivisesti blogiasi, mutta ei vaan aina tule kommentoitua kun puhelimella selailee :D Mutta Skini näyttää todella ihanalle, ja olisikin kiva tulla katsomaan sitä pitkästä aikaan, ja vaikka kubailemaan teitä :)? Hyvää uuttavuotta teille molemmille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit pitkästä aikaa kommentoimaan ja ihana kuulla, että seurailet aktiivisesti. Munhan piti pyytää sua jo ties milloin käymään, jo kesällä, kesäkin vaan hujahti. Ois tosi kiva jos pääsisit joku kerta käymään ja järkkäri-tason kuvista en oo osannu ees unelmoida hetkeen :D. Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

      Poista
  4. Olet saanut sähköpostia! :)

    VastaaPoista
  5. Ihana keli oli näköjään sielläkin!
    Skini on kyllä hurmaava herra ilmeidensä kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, niin se on, hra hurmuri, tekee kaikkensa saadakseen namin, etenkin talvisin... kesällähän hän ei välttämättä tarvitse mitään eikä ketään kun laitumella on kaikki ;)

      Poista
  6. Ihanat maisemat ja ahne pikku skini söpöilee :) Mun mielestä on tosi vaikea saada hyvää turpakuvaa hevosista, mutta nuo kuvat on kyllä niin ihania että!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos, ihana kuulla, kun mä oon vähän kokenut alemmuudentunnetta meidän kuvien suhteen kun niin monissa blogeissa komeilee kirkkaita superresoluution järkkäri-kuvia. Mutta tästä on kyllä ihan hauska ottaa turpakuvia, ainakin on söpöläisen suukki hyvin dokumentoitu <3

      Poista
  7. Moi! En muista sun sähköpostiosoitetta ihan varmaksi, niin ajattelin, että jospa löydän sut blogin kautta ilmoittaakseni, että olen kännykkäpimennossa. Känny hajosi lauantaina enkä saa sitä edes sen vertaa päälle, että näkisin, onko joku yrittänyt tavoittaa... tilasin uuden puhelimen, mutta milloinhan sekin mahtaa tulla... ja miten saan sen saapumisilmoituksen, kun en saa puhelinta päälle... Laita mulle tekstiviesti joskus viikonloppuna, että saan sun numeron!

    Mutta ihana tämä blogi!!!

    Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Voi ei, joudut olemaan ilman puhelinta! toihan on ihan mahdotonta! Mä pistän viestiä ja jos musta ei kuulu mitään niin koita kommentoida taas tänne. Me käydään varmaan la Kuopiossa autokaupoilla :D! Toivon mukaan ajetaan vaihtoautolla takaisin kotiin..

      Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.