lauantai 11. toukokuuta 2013

Skyfighter 17 vuotta


Skinny 7.5.2013 piehtaroineena ja miltei kesäkarvaan vaihtaneena


ONNEA SKINNYKKÄ <3 Pitkää ikää ja terveyttä sinulleOma poni :). On haastavaa saada itse molempien päät kuvaan


Skinnyn emän emä Emcora Nibs eli 37- vuotiaaksi, saa nähdä kuinka kauan Skinnykkä porskuttelee.Huhtikuu 2013

Pian on myös jälleennäkemisen vuosipäivä (16.5.). Jos saan aikaan, voin vihdoin julkaista videon, joka kuvattiin jälleennäkemisen hetkestä. Tuo legendaarinen hetki, jolloin toteutui se, mitä en vieläkään oikein usko todeksi. En ehkä koskaan :D. On kuin olisi saanut takaisin kuolleista nousseen ystävänsä.

Huhtikuu 2013


Vielä tähän samaan hengenvetoon pitää todeta, että kesän ensimmäiset hyttyset ilmaantuivat häiritsemään. Minä yritän pyytää hepalta että "näytä kieltä", ja hyttyset häiritsee. Mitä tästä temppuilusta tulee koko kesänä...? Ehkä keskitymme vain maastoiluun niin ei ötökät pysy perässä. Kohta alkaa se ötökkäloimituskin..

Kesä ja ötökkäloimitus :D (elokuu 2012)
Kesä ja ötökkäloimitus elokuu 2012

Kesässä on kyllä hyvät ja ihanat puolensa mutta kyllä minusta parasta aikaa on mikä tahansa vuodenaika silloin kun ei ötökät häiritse eikä metsäpolku upota.


23 kommenttia:

 1. Onnea! :) Tuo Skinnyn emän ikä on jo melkoinen saavutus, vanhin tuntemani hevonen eli 32v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kyllä se "Emppu" oli aika mummeli, pihatossa asusteli lasten ja lastenlastensa kanssa. Ja tosi kuivajalkainen tyyppi :). Vanhuuteen sai nukahtaa hippoksen mukaan, eli ilmeisesti eli terveenä loppuun asti.

   Poista
 2. Paljon onnea Skinnylle!
  Komea poika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sekä onnitteluista että kehuista ;), kyllä se on semmoinen pikku-komistus.

   Poista
 3. Onnea Skinnylle! :) Minusta kevät on ihaninta aikaa, kun ötököitä ei ole vielä liikaa, ilma on sopivan lämmin ja puut vihertävät kauniisti vihreän eri sävyissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Niin on, kevät on ihanaa aikaa, hiekkatietkin on pehmeät. Kaikkialla on kaunista :)

   Poista
 4. Onnea Skinnylle! Paljon porkkanoita ja omenoita. :) Ei sillä ikä vielä missään näy. Juoksutusvideollakin juoksenteli kuin villivarsa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Se on semmoinen mamman varsuli ;). Ikä ei näy missään muussa kuin viisaudessa ;). Skinnykkä sai tänään paljon porkkanoita, kylläpä oli polle tyytyväinen! Omenakin oli mutta sen jäbä sai vasta kun kävi maate ;).

   Poista
 5. Hirveästi onnea Skinnylle, rapsutukset Team Lasselta! Minä en kyllä osaa kuvitella Skinnyä tuon ikäiseksi, miellän sen aina ~12-vuotiaaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin vireä ja elämäniloinen, sielultaan ikinuori. En minäkään osaa mieltää sitä ton ikäiseksi. Kuten Karolle sanoin niin iän näkee vain viisaudesta :D

   Poista
  2. Niin ja kiitos rapsutuksista ja onnitteluista :)

   Poista
 6. Myöhäiset synttärionnittelut Skinnylle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnea ei ole koskaan liikaa ja kiitos sinulle, kuten muillekin ihanille kommentoijille kommenteista ja "osallistumisesta" :)

   Poista
 7. PAAALJON ONNEA Skinnylle ja pitkää ikää tulevaisuuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkää ikää ja valiojugurttia, meinasin kirjoittaa ihan tuohon postaukseenkin mutta ehkä kukaan ei olisi tajunnut mun huumoria ;).

   Kiitos <3

   Poista
 8. Myöhästyneet onnittelut täältäkin :)

  VastaaPoista
 9. Onnea Skinnylle! :)
  Vessukka tulee pari viikkoa perässä samaan ikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Ei Vessistä kyllä uskoisi tuon ikäiseksi, olen mieltänyt sen jotenkin melkeen varsaksi tai nuoreksi hevoseksi :D

   Poista
  2. Nää meidän konit on nääs niin nuorekkaita :D

   Poista
  3. Niin on, kyllä miellän molemmat nuorekkaiksi. Kyllä jotkut ihmiset ja hevoset on selvästi ikäistään nuorempia, jotkut voi taas olla vanhempia ja kuluneempia :D

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.