sunnuntai 9. elokuuta 2015

3- vuotispäivä


Jokin aika sitten tuli tasan kolme vuotta siitä, kun allekirjoitin kauppasopimuksen. Minusta tuli hevosenomistaja. Huikeaa. Aina voi ihmetellä, miten paljon elämä on muuttunut siitä alkaen. Elämä jakautuu aikaan ennen hevosenomistajuutta, ja hevosenomistajuuteen, niin paljon se määrittelee sitä, mikä olen ja mitä teen. Rakastan tätä hevosta niin mahdottomasti, se on aarteeni. Onnea siis meille kolmen yhteisen vuoden kunniaksi! <3

Puhaltelua

9 kommenttia:

 1. Onnea! :) Mahtavaa kyllä aina lukea näitä juttuja, joista huomaa, miten tärkeä hevonen omistajalleen on. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, paljon onnea sulle ja Skinille! Niin mukava seurata tätä teidän yhteiseloa, hirmu hyvä mieli tulee.

  Mä olen tässä kovasti punninnut hevosen omistamisen plussia ja miinuksia, kun mulla olisi mahdollisuus ostaa rakas puoliylläpitoheppa itselleni tässä vuoden, parin sisään. Ei siis ihan ajankohtaista vielä, onneksi. Mutta niin hyvässä kuin pahassa elämä kyllä muuttuu kovasti, jos Korida mun nimiin siirtyy. Hyvästi rahat ja vapaa-aika ;) Tosin niin se menee aikalailla jo nyt eikä harmita yhtään :D Uskon, että kadun lopun ikääni jos päästän tuon hevosen käsistäni, joten ehkä tämä päätös pitää nyt tehdä vaan tunteella eikä järjellä. En nimittäin ikinä olis uskonut, että löydän minun käsiin näin hyvin sopivan hevosen näin pian Nopsun jälkeen. Vaikka Korida ei ole yhtään sitä, mitä mä seuraavalta hevoseltani haaveilin kun sen piti olla nuori, koulupainotteinen (kimo) pieni puokkiruuna eikä tommoinen mulle hiukan liian iso entinen estetamma. Mut niin ne oikeat hevoset vaan jostain aina tulee elämään ja sit se on menoa kun kolahtaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kuulla, että ylläpitohepasta on tullut noin tärkeä. Viis niistä kriteereistä, sydäntä se on näissä seurattava, syteen tai saveen :D. Eikä heppa kai voi olla liian iso, ainakaan ei tuu painorajat vastaan :D. Onnea uusille valinnoille ja päätöksille jotka ovat edessä :)

   Poista
 3. Onnea! Minulla on ollut oma poni runsaat 5 vuotta ja heti kun ensimmäisen ponini (joka oli teini-iän hoitoponini) hankin, tajusin, että tuskin osaan enää elää ilman omaa ponia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja näin se on, tää on niin elämäntapa. :)

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.