sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Talvista pallonpeluuta ja kuvia

20.2.2016
Vakio-ongelmani bloggauksessa tulee taas eteen; vuodenaika vaihtuu vikkelämpään kuin ehdin tehdä postauksia ja käyttää otettuja kuvia. Noniin, eli ennenkuin on liian myöhäistä laitetaanpa tänne videota meidän pallonpeluusta 20.helmikuuta. Pallottelua en ainakaan muista olleen hirmuisesti blogissa.

Pohja oli vähän vaikea pallotteluun, eli helpoin pintahan on oikein tasainen jossa pallo vierii hyvin. Pallottelussa ei sinällään ole tullut mitään uutta tai "kehitystä", se on Skinille ainakin mieluisaa tekemistä koska se on niin yksinkertaista ja se tietää mitä on tarkoitus tehdä.

Tein palloilusta seuraavanlaisen videonTämmöisiä talvisia poseerauskuvia en ole tainnut näitäkään vielä blogiin laittaa.. Nämäkin kuvat ovat helmikuulta.
Rakennekuvan yritystä


Lumipesut kuuluvat Skinin talven päivittäisiin iloihin. Loimituskaudella olen vienyt sen päivittäin kentälle piehtaroimaan

2 kommenttia:

  1. Skini näyttää musta ihan quarterilta! :D Pieni ja törkeä lihaskimppu, etenkin takapää ja ryntäät :D Hyvin treenattu!

    VastaaPoista
  2. Hahaa, tuota en ookaan kuullu. Yks ihminen kyllä luuli sitä eestinhevoseksi talvikarvassaan <3. Se on kyllä ilahduttavan hyvässä kunnossa aatellen miten paljon meidän treeni poikkeaa perus harrastajan treeneistä, toisinsanoen miten vähän ratsastan. Eläinlääkärimme vannoo peruutusharjoitusten nimeen ja niitä me on tehty, hän sanoi että se ois vaikuttanu myönteisesti ^^. Itse en sitä lihaskuntoa ees silleen nää kun nään hevosta päivittäin, näen toki että on semmosen hyvinvoipan näkönen.

    VastaaPoista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.