sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kevätrilluttelua liinassa

kuvakaappaus videolta 3.3.2016

Nyt on kevät sen verran edennyt, että tallille saattaa viikollakin ehtiä valoisan aikaan. Niinpä tuossa torstaina 3.päivä videoin pitkästä aikaa meijän touhuja go prolla. Kamera on hassun ylhäällä, kun sain sen kiinni vain niin, että kiinnitin nousee kypärästä nupin tasolle -kaikki on kuvattu ikäänkuin yläviistosta, mut ei anneta sen haitata. On ylipäätään onnistuminen, että hevonen osui kuvakenttään, go prosta kun ei (ilman älypuhelinta), näe yhtään, osuuko kamera kohteeseen vai ei.


Skini ei ole muistaakseni koko talvena rillutellut kentällä, mutta nyt alkaa kevät näkyä, veti verrattain reipasta laukkaa kera ylimääräisten hyppyjen. Lopulta päästin sen irti, mutta siinä vaiheessa ei enää ollut tarpeen purkaa energiaa. Tarkoitus oli oikeastaan alunperin videoida sen ajoittain upeaksi kehittynyttä kykyä kantaa itseään ravissa lyhyitä pätkiä, mutta tällä kertaa ei keskittyminen raviin ollut mitenkään erikoista. Kävin ennen juoksutusta kävelemässä selästäkäsin ilman ohjia ja kaulanarua, tätä ollaan nyt alkuvuodesta taas harjoiteltu silloin tällöin. Sekin tuli videolle, mutta kamera oli suunnattu siihen vähän huonosti. Katsotaan, jos liitän sen videon johonkin omaan postaukseensa..

Pitempi video


Lyhyempi video

Loppuun vielä kunnon kuvakaappaussarja


Toi korkee etunen on niin Skinin tavaramerkki <3vroom

Ah, piehtarointi!


Oli sen verran hämärää kuitenkin, että kuvakaappaukset oli aika pikselimössöä, tein sitten yhteen tämmöisen lyijykynä -muokkauksen, aika hauska2 kommenttia:

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.