lauantai 24. joulukuuta 2016

Hyvää Joulua


Hengissä ollaan ja hyvin voidaan, blogin unohtumisesta huolimatta.


Iloista Joulua kaikille! 


Pohjois-Karjalassa saadaan nauttia valkoisesta joulusta.


6 kommenttia:

 1. Hei! Onko sulla kokemusta alakaulasta? Miten saisin sen pois? Alakaula ei ole onneksi suuri, mutta sen huomaa kyllä. Olen ottanut käyttöön juoksutusavun/selänpidentäjän. Hevonen kulkee rennosti ja oikein, kun sillä on tuo juoksutusapu. Ajattelin, että voisin käydä kävelyttämässä hevosta vaikka maastossa, että nivelet eivät rasittuisi pelkästä juoksutuksesta. Mitä mieltä olet? Kiitos avusta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ei ole omakohtaista kokemusta, mutta kaikki ylällinjaa kehittävä muokkaa oikeanlaista lihaksistoa: kavaletit kaikissa askellajeissa, eteen alas venytys(eteen-liikettä juoksutusjärjestelmät voi haitata eli hevonen voi kulkea luotiviivan takana), mäkien kiipeily käynnissä, maastossa vie hevosta luonnostaan eteen-alas-asentoon. Tuossapa nuo mitä tuli mieleen��. Oisin muutenkin tarkka ettei kulkisi luotiviivan takana, ennemmin vaikka kaula pitkänä pitkällä ohjalla ja takaosan aktivointia kavaletein ja puomein.

   Poista
 2. Myöhäiset jouluntoivotukset ja hyvää uutta vuotta! :)

  Ukolla todettiin nyt aivan vuoden lopussa Cushingin tauti, jonka takia se pääsee laukkailemaan vihreämmille niityille 1. päivä. Minä en ole tosiaan varsinaisesti ollut hevosjutuissa enää mukana syyskuun jälkeen, koska muutin opintojen perässä pääkaupunkiseudulle. Toivottavasti Skinnyllä on vielä useita terveitä vuosia jäljellä! :)

  VastaaPoista
 3. Oi ei teillä alkaa sitten kyllä todella surullisissa tunnelmissa vuosi 2017 :(. Olen tosi pahoillani ja voimia vaikeisiin hetkiin. Toivon tosiaan että Skini putputtaa vielä menemään tyytyväisenä mahd. pitkään.

  VastaaPoista
 4. Olisiko sinulla vinkkejä, miten saisin hevoselleni lihaksia enemmän?

  VastaaPoista
 5. Hei! Oikeastaan sain aika samantyylisen kysymyksen joku aika sitten joten et pane pahaksesi jos referoin sitä vähän tähän. Kaikki ylällinjaa kehittävä muokkaa oikeanlaista lihaksistoa: kavaletit kaikissa askellajeissa, eteen alas venytys(eteen-liikettä juoksutusjärjestelmät tai apuohjat voivat haitata eli hevonen voi kulkea luotiviivan takana), mäkien kiipeily käynnissä maastossa vie hevosta luonnostaan eteen-alas. Oisin muutenkin tarkka ettei kulkisi luotiviivan takana, ennemmin vaikka kaula pitkänä pitkällä ohjalla ja takaosan aktivointia kavaletein ja puomein.
  Kirja "kuinka hevonen toimii", kannattaa ostaa tai lainata, siinä on huipputietoa.

  VastaaPoista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.