tiistai 22. huhtikuuta 2014

Espanjalainen käynti nykyään -kyllä lähtee!

Voi ei mitä blogger tekee näille kuville?? 26.4.14 (c) Taru

Kyllä lähtee -kovempaa ja korkeemmalta kuin koskaan ennen. Jos tämä ei ole showkäyntiä niin en tiiä mikä sitten on ;). Seuraavassa uusin espanjalaisen käynnin video (19sek).
Espanjalaisen käynnin kehitys
 • Aloitimme espanjalaisen käynnin harjoittelun huhtikuussa 2013, hyvänen aika, vuosi sitten!
 • 7.elokuuta 2013 ilmaantuivat ensimmäiset kolme onnistunutta askelta
 • Syyskuussa 2013 pääsimme 5-6 askeleeseen. Espanjalaisesta käynnistä rupesi kuitenkin tulemaan melkoisen hätäistä ja lisäksi väliin ilmaantui kuopimista. Kuopimista esiintyi myös muissa tilanteissa, se tarjosi sitä vähän liiankin aktiivisesti ratkaisuna ja ehdotuksena kaikkeen missä se ei tiennyt mitä piti tehdä, tai oli malttamaton. Pidimmekin melko pitkän tauon jotta kuopiminen vähenisi.
 • Tauon jälkeen, talvella 2013-2014 kokeiliin uudelleen ja kas, se oli unohtanut koko homman! Katseli vaan mua säihkysilmillään että "haluatko että MINÄ kuovin? eihän niin saa tehdä!". Palauteltiin hommaa siis mieleen taas askel kerrallaan ja siitä se lähti rohkaistumaan.
 • Nyt ollaan paremmassa vedossa kuin koskaan ennen. Minun pitää ihan hyppiä pois edestä kun lähtee niin ponnekkaasti. Hyvin Skinimäinen toteutus, kaikkihan toteutetaan vauhdilla... ei sen tarvisi ihan näin nopeasti mennä mutta aika hienosti silti :).

Söpöläinen 20.4.14

KehitysvideoAiemmat espanjalaiseen käyntiin liittyvät postaukset

26.4.14. (c) Taru

10 kommenttia:

 1. Hienoa! Ihana tuo töminä Skinin kavioista :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo Skinin jalkojen tömpsäytys <3 Toinen tekee ihan tosissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin uuttera suorittaja ja ottaa tehtävänsä tosissaan ;).

   Poista
 3. Ei vitsi ootte hyviä, jee! Täytyypä itsekin kokeilla opettaa Akonille. Mietin sitä jo aiemmin, mutta kuopimisen pelossa en sitten viitsinyt. Mutta jos nyt sitten kumminkin ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana jos sait inspiraatiota :D. Jos kuopimista tulee liikaa aina voi ottaa aikalisän ja jättää tempun sikseen.

   Poista
  2. Niinpä! Hihi, heti eilen piti kokeilla ja hyvinhän se meni! :D Poitsu tietty ihan innoisaan, kun pääsee pitkästa aikaa temppuilemaan.

   Kumarruksen kanssa kun ollaan junnattu niin pitkään. Ei uskalla kumpikaan viedä liikettä nyt pidemmälle. Täytyy siis harjoitella muita juttuja!" :)

   Poista
  3. Olisi kiva nähdä miten teillä menee nyt espanjalainen, jos jaksat ottaa videota. Hauskaa että Akon innostui siitä :).

   Kumarrus vei meiltäkin melkoisen pitkän aikaa oppia. Sitä vastoin yksi tuttu suokki veti täydellisen front crunchin heti ekalla kerralla, vähänkö olin kade ;)

   Poista
 4. Näyttää etunen nousevan. :D Eikö ollenkaan huolestuta, että saat vielä osumaa, kun joudut aina kyykistymään koskettaaksesi raipalla etusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, huolestuttaa :D! Mulla on tuossa liian lyhyt raippa. Mulla oli semmonen pitempi mutta sille kävi vähän huonosti; katkesi neljästä kohtaa ja se oli vielä niin kallis että paikkasin sitä teipillä pitkään mutta eihän se pysynyt kasassa. En ole raaskinut ostaa uutta! Aihetta kyllä olisi. Muutenkin tuo asema on ollut vaikea löytää, kun pitäisi olla tarpeeksi lähellä namin antoa varten ja tarpeeksi kaukana jaloista ja tarpeeksi lähellä yltääkseen antamaan merkin :D.

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.