perjantai 23. tammikuuta 2015

Tulossa: Shings -bootsit!

Shings päältä

Skinin uusimmat talvikengät on tilattu, meille tulee uutuusbootsi Shings. Shings on hevosen talvikenkäinnovaatio Ruotsista. Innolla odotan koon ja mallin lopullista sopivuutta. Tarpeen tullen bootsien eteenpäin myynnissäkään tuskin tulee ongelmaa kun kyse on uutuudesta. Näitä olen kuolannut jo pitemmän aikaa ja nyt se on kokeiltava.

Shings sivulta
Shingsien hokit
Kuvat on lainattu jälleenmyyjän Wammalan tilan sivuilta, joka tuskin pahastuu pienimuotoisesta mainonnasta ;).

6 kommenttia:

  1. Näitä katselin myös ihan kiinnostuneena, mutta.... tuo hinta. Jestas.

    ... Naulattavat hokkikengät on sittenkin aivan hyvät. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naulattavat rautakengät ovat verrattoman kustannustehokas vaihtoehto enkä kiellä ettenkö olisi tänäkin talvena kerran tai kaksi sitä vaihtoehtoa miettinyt :D. Kyllähän nuo bootsit on aivan älyttömän kalliita...

      Poista
  2. Wammalan tilan Terhi on meidän vuolija joten minä pääsin näitä hiplaamaan, ja vaikuttavat kyllä aivan huipuilta! Hinta tosiaan on aika suolainen, mutta onhan tossukin jo kuitenkin sen verran laadukas! Ainoa mikä mietityttää, on kiinteät nastat, niitä kun ei pääse vaihtamaan kun ovat tylsyneet.. Mutta innolla jään odottelemaan kokemuksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tuntuma oli hyvä, saa nähdä mikä omani on. Toivon että rahalle saa vastinetta ja että nämä sopisivat. Kiinteä nasta on sekin kokeiltava ;). Meijän käytössä ei nastat tai hokit ole juuri kuluneet, ei edes vaikka vedettiin puol kesää nastabootseilla hiekkateillä (läpi pohjasta ne kyllä rupes punkemaan), et luulen jotenki että siinä vaiheessa kun hokit loppuu niin on nuo tossutkin loppu.

      Poista
  3. Minä olen kans kuolannut nuita, mutta hinta on se mikä pistää valitettavasti kukkaron nyörit visusti kiinni :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sitten jonoon vaan jos nää tulee käytettyinä ja epäsopivina lopulta myyntiin.. ;)

      Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.