sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Irtona viime sunnuntaina 15.3.2015

Me tullaan!
Skinillä on ollut yskää ja nenän vuotamista pitkin alkuvuotta, niin meillä on ollut tavallista kevyempi liikutusohjelma. Ohjelmassa on ollut siis entistäkin enemmän käyntilenkkejä, ja kelien armoillakin ollaan oltu -onhan tämä sentään ensimmäinen talvi maneesittomalla tallilla. 


Tämän kevyen jakson johdosta kuvioihin on tulleet varusteettomat kokeilut. Sen opetteleminen, että ilman varusteita saan hepan nousukorokkeen/ lumihangen viereen ja pääsen selkään. Sitten olemme kävelleet aivan lyhyen pätkän ja harjoitelleet siis vain sitä, että voitais vain kävellä. 


Skini meinais hirveesti tarjota ravia, jonka takia kerran tietysti tipuinkin. Se kävi niin, että Skini lähti ravaamaan, minä otin harjasta kiinni ja Skini sanoi että "et ota mua harjasta kiinni, irti!" eikä sen tarvinnut kuin vähän päätä viskata niin tumpsahdin alas. Olen sitten ottanut palkkaamisen käyttöön aika ahkerasti että se ehkä tajuaisi että (hidas) käyntikin ois jees asia. Sitten on hieman etsitty rattia ja jarrua, ja olen tullut alas. 


Seuraavassa on lyhyt varusteeton harjoittelu videolla.
Tämän jälkeen Skini sai tietysti piehtaroida, onhan se niin ihanaa.

Seuraavaksi piti vähän pörhistellä..


prööh herra lippuhäntä

Sehän on ihan sporttisen näköinen
Mietiskeltiin kaverin kanssa muutamaa minua mietityttänyttä maastakäsittely- asiaa. Homman ydin on varmaan näissä alla olevissa kuvissa, eli back to basics, takaisin perusteisiin, oman tilan vaatiminen ja toisen tilan kunnioittaminen, vaikka läheisiä ollaankin.Irtona maastakäsin työskentely puolestaan on liian vaativaa ns straitghness-training -harjoituksissa, eli askel taaksepäin ja riimu ja naru niihin harjoituksiin mukaan. Meidän suoruustreenit eivät muuten ole edenneet juuri minnekään, jotenkin se ei ole vain lähtenyt etenemään ja elämään. Tätä yritettiin aloitella jo pari vuotta sitten.


Mietin tätä asiaa myös ulkopuolisen kanssa, miten voisin olla selkeämpi ja korjata tekemiäni virheitä. Saa nähdä mihin ja kuinka nopeasti edetään, jaan kanssanne ennen-jälkeen videot jos muutosta tapahtuu.


4 kommenttia:

 1. Höhlä kysymys, mutta miksi sulla on otsalamppu päässä keskellä päivää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kypärässä aina kiinni niin en ota sitä välillä pois ollenkaan. Lisäksi hämärä talli + huono hämäränäkö :D

   Poista
 2. Skini on kyllä niin lutunen etten kestä <3. Oot onnekas kun sillon muinoin rommosen hepan tapasir, ja vielä myöhemmin omaksikin sait :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 se on tosiaan minun elämän onnenmuruseni <3

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.