lauantai 14. maaliskuuta 2015

Skinin hörinävideo


Tässä on video eräältä päivältä noin viikko sitten, kun Skini oli poikkeuksellisen jutteliaalla tuulella. Niin jutteliaalla, että hörisi pieniä hörinöitä niin pitkään, että sain sitä jopa videolle. En kertakaikkiaan voi vastustaa sen hörinä-ääntä, sen verran harvinainen se kuitenkin on <3. Voi ihku, onko mitään ihanampaa ääntä omistajan korville kuin oman hepan hörinä? Ehkä se kun joku kehuu omaa rakasta ;)?

Skinillä on hyvin vieno ääni, kuinka monta hörähdystä sinä erotat?
Tähän samaan ihkutus-kategoriaan menis varmaan tää ruotsalainen lastenlaulu Min kära lilla ponny. Sitä tuntee taantuvansa aivan tuolle laulun tasolle kun ihastelee sitä omaa elämänsä hevosta ja sen söpöyttä. Jos blogilla on ollut jokin taso aiemmin niin nyt se on ainakin mennyttä. *Tähän tulisi uusi silmää vinkkaava hymiö *

4 kommenttia:

 1. Ihana Skinny! Rippe tekee tuollaista samanlaista hörinää, siis semmosia lyhyitä ja hiljaisia "yhden tavun hörähdyksiä", kun menen sen lähelle. :D <3 Se on vaan niin ihana. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3, voi, ihana. Skini on välillä tosiaan ihankuin sanoisi vaan "öh" :D. Jokos Rippen hörinöistä on videota? En koskaan unohda Taavin hörinäkonserttia ja miten se vastas aina sulle hörisemällä niin selvästi :).

   Poista
  2. En ole vielä kerennyt ottaa, pitäisikin joku kerta koettaa saada videolle. Se on niin hassua, kun se tosi usein juuri höristää sillätavalla "höhö" "hör". Semmosia lyhyitä hörähtelyjä. Sitten taas välillä tulee juttua enemmänkin.

   Taavin hörinä. <3 Voi, että se oli ihana. Se aina oikein pitkästi hörisi ja jutteli.

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.