sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Video kuluneesta kesästämme

Irtojuoksutusta kesäkuussa 2015

Innostuin nyt näistä videoista ja päätin koota kesän aikana otetuista videoklipeistä kesäkoosteen. Niin se kesä vaan hurahti tosi nopsaan ja siihen oli ihan hauska palata selailemalla otettuja videoita.

11 kommenttia:

 1. Voi kun Skini on hienossa kunnossa! Ja mikä ihananvärinen poniystävä sillä olikaan laitumella! Speedy räjähti niin käsiin laitumella ja muistuttaa virtahevosta muodoiltaan, että oikein ällöttää katsoa tuota läskikasaa (niin ja sehän on yhä laitumella täällä :D). Liikutuskin on meillä nyt vähän niin ja näin kun otettiin kengät pois - iiks, me ollaan kengättömiä! Niin pitää vähän totutella eri pohjiin hissukseen mutta hyvin on lähtenyt menemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Hehee, eikun vaan tsemppiä virtahevon sulatteluun, siinä onkin hommaa kun on noin pitkä laidunkausi :D. Kiva kuulla, että kokeilette kengättä. Mahtaako sieltä saada jotain spesiaali-ihanuus-bootseja <3 kuten renegadeseja tms...

   Yritin ihan mennä tässä samalla blogiasikin katsomaan, kun olen välillä unohtanut seurata bloggerin lukulistaa, mutta blogisi ei aukea -mitä sille on tapahtunut?

   Poista
  2. En tiedä bootseista (mikäli meinaat semmosia tossuja eikä niitä vuohisia suojaavia bootseja). Meillä kun liikutaan melkein kokoajan ruoholla (tarhat, laitumet, maastot) sekä metsässä hiekalla niin kengillä alkoi olla sellaista lipsumista että kokeillaan nyt ilman. Speedyn kaviot on vihdoin siinä kuosissa että uskaltaa kokeilla :) Aika paljonhan täällä on hevosia ilman kenkiä, ainakin näitä puskaratsuja ;)

   Aa se on ollut kiinni varmaan jo reilun puoli vuotta, multa meni niin inspiraatio kun en koskaan saanut kuvia :D Facebookista saa ja voi kyylätä heppatapahtumia ja heitellä yksityisviestillä jos kiinnostaa Speedyn kavioprojektin kuulumiset :)

   Poista
  3. Minä oon ollu super ei-aktiivinen jo noin vuoden ajan (lue: siitä asti kun lähdin oman alan työelämään...), että se siitä, näin nää tämmöset asiat menee ohi :D.

   Minuu kiinnostaa kyllä Speedyn kavioprojekti. Ja joo tarkoitan bootseilla heppojen lenkkareita :). Laitatko sä heppojen kuulumisia omille fb-sivuille vai onko hepoilla oma sivu?

   Poista
  4. Laitan niitä yleensä omille fb-sivuilleni silloin tällöin :) Koetan muistaa heitellä sua Speedyn kaviokuvilla :D

   Poista
 2. Hienossa kunnossa näyttää Skinny olevan! Jotain erikoista sen raviaskelissa vain on. Heittääkö se takaisia jotenkin reilusti sivulle ravissa?

  Usein sanotaan, että hepat lihoo laitumella, mutta meillä ainakin kävi toisin päin. :D Ukko oli pari kuukautta laitsalla yötä päivää ja toisen kuun aikana alkoi jopa pikkusen huolestuttaa, kun se meni niin kuivaksi. Kaikki ylimääränen lähti pois. Kaippa se sitten liikkui niin paljon, koska syötävää kyllä riitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Joo, ihan oikein näet, sillä on kieltämättä hyvin erikoinen takajalkojen liike, se tavallaan viskoo takajalkojaan. Luulen, että se korostuu välillä, kenties senkin mukaan miten liikkuu ja onko vaikka jäykkä.. Tietystä kulmasta se vielä näkyy paremmin kuin toisista ja voi näkyä eri tavoin kaarevalla uralla kuin suoralla. Kärryiltä otetuissa videoissa se taas ei pääse niin näkymään jos kärryjen etulaita on edessä.

   Heh, no, varmaan ihan hyvä, ettei lihomisen kanssa ole ongelmaa! :)

   Poista
  2. Lämminveriset viskoo usein noita takajalkojaan. Ravipiireissä kutsutaan levittämiseksi. Yleisesti voidaan sanoa että vaikka ratsupiireissä sille usein kuulee naureskeltavan, sillä juostaan rahaa :)

   Poista
  3. Nii, sillä on semmonen tekemisen meininki tuossa ravissa, vaikka ravais hitaastikin :)

   Poista
 3. Olipa kiva löytää blogi, jossa myös ajetaan! Vanhana ravityttönä ja nykyisenä issikkähöperönä kaipaan säännöllisesti ajamista. Jonain päivänä toivottavasti voin opettaa oman issikkatammani vetämään.

  Jos kiinnostaa, niin meidän touhuja voi käydä lukemassa osoitteessa villihevoseni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ajaminen kiinnostaa ja mikäs siinä esteenä, kun poni kuin poni voi kärriä vedellä :). Täytyypä käydä teijänkin blogia vilkaisemassa :)

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.