sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Skini 20v.


11.5.2016 20-vuotta
Skini täytti tällä viikolla 20-vuotta. Toki hevoset ikääntyvät virallisesti jo vuoden alussa, mutta minusta on mukavaa muistaa tätä syntymäpäivää.

Taustalla ihana kesätaivas
 Kovin rakas on tämä silkkiturkki minulle <3. Lahja oli yksinkertainen; pari porkkanaa, omena ja vihreää.

nam nam
"Synttärivieraana" -herkkuja jakamassa oli Skinin tyttöystävä Alice.

Skini ja Alice herkuttelee
Komea on hän, vielä vähän talvikarvaa jäljellä, mutta kyllä se tämän kuun aikana tippuu loputkin.

Kokosin vähän synttäriaiheista videonpätkää.

4 kommenttia:

 1. Onnea Skini, hienoon ikään on päässyt! Minusta hää näyttää kovin nuorekkaalta komistukselta. <3 Toivon teille paljon yhteisiä vuosia!

  Ja kappas mihin kiinnitin huomiota kuvissa! :D Miten minulta on mennyt ihan ohi Skinin kengitys? Mikä sai päätymään kengitykseen ja onko ollut jo pidempäänkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika nuorekas vaikka kyllä merkkejä myös iästä toki on <3. Skini on ollut koko talven kengässä, kävi niin hankalaksi se bootsitus kun piti joka lenkille bootsittaa. Eli oikeastaan aika ja oma jaksaminen paino vaakakupissa, marraskuussa kengättiin. Laidunkaudeksi otan taas varmaan pois mutta marraskuulla varmaan viimestään takaisin, työläisenä elämä on helpompaa näin, työ haittaa niin tehokkaasti tätä harrastamista. Kirjottelin siitä täällä enempi http://skyfighter96.blogspot.fi/2015/12/bootsiralli-osa-ii-eri-vuodenajat-ja.html

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.