torstai 5. toukokuuta 2016

Ratsastusvideo


Vihdoin se video, jota en saanut edelliseen postaukseen. Video on siis huhtikuun puolivälistä. Mentiin perustreeniä kentällä, joka tarkoittaa mahdollisimman rauhallisen ravin hakemista käynti-ravi-käynti siirtymin, eli pätkä ravia, käyntiin. Välillä tehtiin pysähdyksiä ja joskus tehdään väistöjä ja avotaivutusta, niitä ei nyt tällä videolla näy, jonkun verran ratsastin isolla kahdeksikolla ihan noin niinkuin toivoakseni, että ees osa ratsastuksesta sattuis kameran linssiin, jonka olin asettanut töröttämään kentän aidan tolpan päälle.Video:Ratsastan tässä Christin satulalla jossa ei ole jalustimia. Minusta tuntuu, että olen istunut koko satulan vinoon kun tulee tunne, että täytyy oikeaa reittä irrottaa satulasta ja viedä koko jalkaa siten "alas". Mietin myös semmoisen toisen mallin tilaamista, jossa on ne hassunnäköiset polvituet, mutta en sitten tiiä paljonko joutuisi laittamaan väliin kun tämän möisi. Uusi on postikuluineen lähes 300€ englannista -vai joko näitä saa Suomesta?Onhan mulla toi SR, ratsastin sillä vappuna kentällä ja kylläpä oli helppoa kun oli jalustimet, sitten jos ei menty sellaista ravia, jossa pystyy istumaan, saattoi keventää, jalustimista oli myös apua tasapainoon kun laukattiin. Yritänkin saada videota seuraavalla kerralla tuosta.

Ratsastin vappuna Sensation Ridella

SR:n hikijäljet vaan eivät ole vieläkään aivan täydelliset... Nyin satulaa kyllä selässä suoraan, karvat ovat voineet siitä mennä vinoon.

Mutta, ajatus nyt on tosiaan se, että nää meidän 3 satulaa (myin Grandeurin) luo riittävän vaihtelunmahdollisuuden meidän jokseenkin vähäiseen ja erittäin kevyeen ratsastukseen ilman että selkä siitä kärsii.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.