maanantai 24. maaliskuuta 2014

Juomahaaste

23.3.2014
Mekin pääsimme vastaamaan facebookissa kiertävään juomahaasteeseen. Oli kivaa! Monet ovat tehneet haasteen päitsillä ratsastaen. Meille kun se on niin tavallista, niin haastoin itseni ratsastamaan kokonaan ilman varusteita, myös ravia! Siinä sitä haastetta olikin, tunnetusti Skinin askeleissa on erittäin vaikea istua, joten olin oikein tyytyväinen kun pysyin selässä ylipäätään ja vielä ilman kaulanarun tarjoamaa kauhukahvaa. Skini oli vähän villin tuntuinen ja viskoi päätään, sillä se ei saanut mielestään riittävän selkeitä ohjeita ja tarjosi laukkaa, jota oltiin aiemmin samana päivänä harjoiteltu...

*bojoing* On hyvä, että laukka nousee ylöspäin
Ohjaus oli aika karkeaa, ratsastus oli lähinnä pätkiä sinne tänne, päämäärätöntä haahuilua :D.

Video

Videosta on leikattu pois se kun pyllistämme yhdessä kameralle kumarruksen yhteydessä (joo, tosi hyvin ajateltu sijoittuminen suhteessa kuvaajaan, mutta meidän idea oli hakeutua maneesin reunavalojen alle!) ja se kun Skini pyörii omenapussin perässä kun pitäisi käydä maate. Ilman näitäkin videon pituudeksi tuli 6minuuttia :).
Ja haasteessa oli tietenkin pari temppuakin mukana. Kumarrus..

hieno poika kumartaa

... ja maatemeno. Maatemeno sujuu yhä nopeammin ja nopeammin siitä kun pyydän. Tällä kertaa Skini kelpuutti myös kutakuinkin sen paikankin johon pyysin käymään -joskushan se vaeltaa vaikka kuinka pitkälle etsiessään semmosta kelpuutettavaa makuupaikkaa.

makuulle käymässä

hieno poika

Nousin ratsaille maatemenon yhteydessä ja tässä on ratsastuksestakin vielä pari kuvaa.


sieltä tullaan niin että pohja pöllyää


ravaillaan

Lopuksi hymyiltiin:

Hymy

sivukuva hymystä

Kaikki kuvat on kaapattu videolta, joka puolestaan on otettu hämärässä maneesissa.

6 kommenttia:

 1. Tuo maatemeno on hauska juttu. Harmi, että Taavi ei ole ahkera piehtaroimaankaan. Toisaalta se varmaan käyttäisi temppua väärin. :D

  Skini on niin suloinen, kun se yrittää niin kovasti kaikkia ja näyttää hurjan pirteältä. Olen vissiin tottunut tuohon omaan mörrimöykkyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Se on kyllä pirtee, elämäniloinen ja semmonen aktiivinen miettimään että "mitä se nyt haluu". Hieno jäbä :D

   Joo, väärin käytettynä ei oo lainkaan kiva temppu ;)

   Poista
 2. Tämä on niin hyvä pätkä. <3 Ihailtavaa menoa. Ja taas tuli hirveä hinku opettaa omallekin kaikenlaisia temppuja, joihin en muka vieläkään löydä aikaa. Plääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihan tulee hyvä mieli moisista kehuista :D, lämmittää! Mut nythän teillä on loistomahdollisuus ottaa aikaa temppujen opetteluun kun teidän tavoitteet muuttui muutenkin :D.

   Poista
 3. Kiva ja mielenkiintoinen postaus!
  Hienosti heppa osaa temppuja tehdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että pidit. Ja onhan tämä aika taitava tyyppi :D

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.