keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Väri vaihtoon ulkoasussa

Blogi on ollut pystyssä 3.kesäkuuta 2012 alkaen, jolloin kirjoitin ensimmäisen postauksen. Siitä asti blogin värimaailma on ollut sininen. Olisiko sävyjä hieman muutettu, korkeintaan. Blogissa oli yli vuoden sama banneri, eli tämä:


Blogissa käytännössä ainot asia joka on vaihtunu joskus, on ollut siis banneri. Blogissa on ollut yhteensä viisi erilaista banneria. Pidän pysyvyydestä ja pidin sinisestä ulkoasusta, kunnes tuli mitta täyteen. Tänään tuntui siltä että nyt äkkiä eroon tuosta sinisestä. Inspiraation ruskeaan väriin sain tästä bannerista...


...johon bannerin tekijä Jessi oli valinnut vaalean ruskean sävyjä. Koko taustavärinä tuo ruskea oli kuitenkin liian lähellä vaaleanpunaista. Tavoittelin jotain keväisempää ruskeaa, kenties sävyä joka olisi lähellä keltaista. Löysin värikartasta tämän nykyisen ruskean sävyn ja jätin sen. Mietin muutoksia myös gadgetteihin (laatikot joissa on tekstiä varsinaisen tekstin molemmin puolin) ja asetteluun, mutta en saanut siihen inspiraatiota. Ulkoasun muokkaus on yllättävän aikaavievää. Tällä mennään siis jälleen eteenpäin :).

Helmikuu 2014

2 kommenttia:

  1. Ulkoasun muokkaamiseen todellakin vierähtää helposti tunteja, itselläni usein jopa päiviä jos päädyn vaihatmaan grafiikat ja muokkaamaan lähdekoodia. Ajoittain hermoja kiristävää ja silti niin kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla onkin niin hieno ja monipuolinen ja monimutkainen ulkoasu että huomaa kyllä siihen varmasti uppoavan työtunteja :). Oli kiva saada uudet värit tänne mutta en kyllä innostunut jatkamaan hommaa yhtään enempää kuin oli aivan välttämätöntä :D. Kaiken kruunaa tuo banneri joka on itselleni tosi mieluisa. Se on varmaan meillä vuoden kuten ensimmäinenkin banneri.

      Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.