torstai 14. toukokuuta 2015

Skyfighter 19 vuotta

Skini synttäripäivän talutuslenkillä
Rakas täytti tällä viikolla 11.toukokuuta 19 vuotta! Hui, rupeaahan siinä olemaan ikää, vaikkei mahdottoman vanha olekaan. Harmaata huomaan nyt tulleen selvästi lisää. Synttäreitä vietettiin talutuslenkin, harjauksen ja herkkujen merkeissä.

Kokosin pienen videon synttäreistä
Ja kuvina sama homma..
Ensimmäisiä ihania vihreitä heinätuppoja pitää etsiä penkoista

Ohhoh, kurkottaa kurkottaa. Ihan pelästyin kun huomasin miten syvälle vasen etunen upposikaan. Täytyy varoa noita ojia jatkossa..
Siellä on jotain

Skinillä oli tänä talvena paksu talvikarva ja siitä on vielä runsaasti jäljellä

Kaulalla karva on jo melkein vaihtunut, höytyväistä villaa vain jäljellä

Skinin ystävätär oli mukana tarjoiluissa

Toisen synttäriannos; melassileikettä, omena ja ruisleipää

omnomn
 Ennen ja jälkeen harjauksen:

Ennen
jälkeen *haukotus*


Katso edelliset synttäripostaukset:
17 vuotta, 18 vuotta

9 kommenttia:

 1. Onnea Skinille! Jotenkin hätkähdyttävää, että kevät on tosiaan niin eri vaiheessa ei puolilla maata. Oma ponini on saanut ensimmäiset ruohonkorret jo melkein 2 kuukautta sitten ja nyt laidunkausi on alkamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja sanoppa muuta, ensimmäiset täysin vihreät kuvat hepan syöttelystä jossain ihanalla nurmikolla oon nähny ajat sitten facebookissa XD, niin outoa! :D

   Poista
 2. Oho, meillä hevoset on jo ollu parisen viikkoa kokoaikasesti vihreellä. Ja totutukseen meni n. 3vko.

  Onnea Skinille, on se vaan niin hurjan sulonen! Ihanaa myös nähdä ettei mun hevonen ole ainoa jolla on talvikarvaa jäljellä, vaikkakin vähän vähemmän ku teillä, mutta silti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me asutaan täällä susirajalla niin kesä ei oo ehtinyt tänne vielä :D. Skinin karvanvaihto on käynyt hitaammin tänä vuonna, mutta aiemmin se on tuntunut vaihtuvan vähän liiankin aikaisin. Ja tosiaan nyt oli tooosi paksu turkki mitä tiputtaa :).

   Poista
 3. Paljon onnea Skinille! Kovin nuorelta se vielä näyttää :) Meilläkin on vielä ruunapojilla "villahousut" päällä, muuten ollaan kesäkarvan puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän harmaantumista ja jäykistymistä mutta mieleltään nuori <3

   Poista
 4. Onnea! :) Ukko on nyt päässyt uudella tallilla tänään ekaa kertaa 20 minuutiksi totettelulaitumelle. Varsinainen laidunkausi isolla laitumella alkaa varmaan vasta kesäkuun alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnea tarvitaan. Meilläkin yleensä päässyt kesäkuussa laitumelle :)

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.