sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Equine fusion ultimate slim

Equine fusion ultimate slim
Meillä on taas uudet bootsit. Myin Equine fusion performancet koska ne olivat jo kuluneet sisäpuolelta niin, että niiden kanssa piti käyttää sukkia ja olen kertakaikkisen väsynyt kaikkien säärystinten käyttöön. Equine fusioneissa onkin kiva idea siitä, että ne eivät tarvitsisi säärystimiä. Nämä ovatkin erittäin helpot ja nopeat pukea, mielestäni helpoimmat heti glovejen jälkeen ja huomattavasti helpommat kuin performancet! Kuitenkin, mitä enemmän hiekka lentää, niin sen huonommat nämä on käytössä. Rauhallisilla ajolenkeillä hiekkaa ei ole mennyt liikaa, mutta tiedän, että jos menisi kovempaa, niin hiekkaakin voisi mennä jo häiritseviä/hankaavia määriä. Kentällä en ole vielä juuri näillä ratsastanut.

Skini ja etusissa ultimate slimmit

Performancet olivat myös väärän malliset, koska Skinillä on soikea kavio bootsit olivat pyöreät.  

Hyvää näissä bootseissa on myös käytönkestävyys. Eivät hajoa, vaikka hirnakka polkee bootsit irti -ne vain lähtevät yhtenä kappaleena. Toisinkuin old mac´s g2:set, joista napsahtaa kiinnitysremmi, tai glovet ja shingsit joista niistä napsahtaa vielä hankalammin korjattavia osia tuossa tilanteessa. Tosin mitään semmoista ei ole vielä mennyt rikki, mitä suutari ei olisi saanut 10-15 eurolla korjattua. 

ultimate slim
Malli näissä on hieman pystympi kuin performancessa. Myös koko tuli yllätyksenä. Nimittäin koko 13 performancessa pyöri jalassa ja oli väljän oloinen. Tämä taas oli niin nafti etten meinannut saada näitä ilman sovitusmuovipussia jalkaan lainkaan. Pienestä se oli kuitenkin kiinni, nimittäin kun etusten varvasta hieman lyhennettiin, niin nyt nämä istuvat tosi napakasti, vähänkuin glovet.


Takana näissä on aivan pehmeä neopreeni-osa, joka antaa vuohisen joustaa alas vapaasti.

Näitä bootseja myy Wammalan tila, hinta 106€/kpl
Nykyään equine fusioneihin saa myös pieniä nastoja talveksi.

5 kommenttia:

 1. Sulla näitä bootseja tuntuu riittävän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kieltämättä, onhan noita. Kai sä oot nähnyt tän kuvan XD http://3.bp.blogspot.com/-cnmtGYL6QPk/VSDuhoCkWNI/AAAAAAAAKWA/1viPwCbWnr0/s1600/DSCN3271.JPG

   Poista
 2. Onko nämä olleet hyvät bootsit? Omalle hevoselle mietinnässä, lähinnä maastokäyttöön tulisivat... Mitkä bootsit on teille ollut parhaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :) On olleet hyvät, pysyy hyvin jalassa ja kiinnitys on kestävä. Hiekkaa näihin kuitenkin menee kuten kaikkiin ilman säärystimiä. Glovet on olleet minun suosikit :)

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.