torstai 28. maaliskuuta 2013

Tarhasta haku x2 videoin


 
Pörhäköintiä


Sieltä sitä tullaan vauhdikkaasti

Koikkaloikkaa
Go pro- kamera on ollut ahkerasti mukana ja siihen kasaantuu läjäpäin arjen tilanteita. Tässäpä parin eri päivän tarhasta haut. Ensimmäisessä videossa hain hirnakkaisen hieman viimeisen hevosen sisälleoton jälkeen. Se ehti järkyttyä ja ottaa vähän kierroksia tarhassaan. Huvitti.Latasin videon myös youtubeen, näkyypi hieman isompana.

Kiitos Miialle kuvasta

Toisessa videossa hirnakkainen on normaalissa mielentilassa :D. Jostain syystä bloggeri ei halunnut tuota videota ladata lainkaan tänne.. *Varoitus: video sisältää imelää lässytystä hevoselle* Kuka tunnistaa itsensä samanlaiseksi?


Kiitos Miialle kuvasta

11 kommenttia:

 1. Ekkokin aina riekkui samalla tavalla, kun luuli, että oli unohdettu ulos. :) Tulipa tuota lässytettyäkin aina sille, se vihasi sitä, mutta pitihän sitä aina kiusallansa vähän lässyttäää. :)) Luulen kuitenkin, että se oikiasti piti siitä, vaikka esitti, että ei ole mikään mamman mussukka.

  Voin selittää sulle tuon meidän jutun minkä takia ekko lähti, mutta en vihti tänne kommentteihin sitä kirjoittaa, että voisko sulle laittaa johonkin vaikka yksityis viestiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bessie5@hotmail.com sähköpostiin voi lähettää :)

   Minusta tuo ei riekkunut ainakaan aiemmin. Kesälläkään ei mm korvaansa lotkauttanut kun kaveri vietiin talvitalliin ja se jäi koko pitäjälle ihan yksin. Toisaalta en varmaksi muista onko se tällä tallilla jäänyt kertaakaan ulos, muistaakseni aina yhdet suokit on tuolla tarhan takana olevassa aitauksessaan myöhempään saakka. Mut nytpä riekkui, hih, hauska oli että se sattui ikuistumaan kameralle.

   Lässyttäminen on rakkautta ;) <3

   Poista
 2. Ikinä en oo lässyttäny. Nii. (Not.)

  Ihana tuo aurinkovideo. Kesä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en minäkään, ikinä :D...

   Kesä tulee niin nopeasti, etten ehdi julkaisemaan kaikkea talvimateriaalia. Liikaa kuvia ja liian vähän aikaa niiden editoimiseen ja valitsemiseen. :D

   Poista
 3. Näkyykö mun blogin uusin postaus? :D Siinä pitäisi olla uusi video. Postauksen julkaisemisessa oli pieniä ongelmia ja aiemminkin on käynyt niin, ettei postaus ole jostain syystä näkynyt. :)

  VastaaPoista
 4. Hah, voin tunnustautua samanlaiseksi lässyttelijäksi. Onneksi mulla ei ole tuollaista kameraa, sen myötä kaikkoaisi ne viimeisetkin lukijat mun blogista, kun laittaisin vähän materiaalia näytille. :D

  Ps. Diggeristä lähti tänään karvaa! :D Ei kyllä mitenkään hurjasti, mutta näin paljaalla silmällä, että niitä irtosi. :'D Jäivätpäs kiinni, olisikin ollut ihme, jos yhtäkkiä hevoinen olisikin ihan naku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ;). Vielä ei oo kukaan ilmoittanut että poistuu paikalta videon lässytysten takia, mutta kukapa sitä tietää :D, ihan hyvin niin voi käydäkin XD.

   Ooh, Digger on aloittanut todistettavasti karvanlähdön, onnittelut ;).

   Poista
 5. Kävin taas pitkästä aikaa ihastelemassa Skinnyä ja lukemassa.. Olen koettanut aloitella tota omaakin blogia, käys kattoon jos pääset jotenkin. Tarkoitus ois vähän laajentaakin sitä kun ehtisi vähän paneutumaan aiheeseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiva kuulla että sinullakin on blogi :D. Kävinkin heti katsomassa. On ne Nika ja Hese vaan hienoja :). Kai sä huomasit että he pääs koreilemaan tänne minunkin blogin ekaan postaukseen (taisi siitä olla puhetta..). Ja ehkä minä siihen kaksjalkaseenkin perheenlisäykseen sitten totun joskus jos nähdään ;). Onhan mulla kummipoikakin nykyään, voitko kuvitella O_o. Et ehkä mä oon kehityskelponen minäkin.. ehkä.

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.