keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Hassutteluvideo

17.1.2014 tammikuun laskevien auringonsäteiden valossa
Vietimme hassutteluhetken eräänä aurinkoisena talvipäivänä tallin kentällä. Tarkoitus oli lähettää videoviesti ruotsiin  ystävällemme K:lle. Yritin saada Skinin hörisemään videolle saadakseni siltä "äänelliset" terveiset. Minusta hirnakka oli hirveän suloinen kun se mietti, että mitä minä oikeen siltä haluan. Se päätyi kokeilemaan erilaisia heinoja. Se kuopi, hymyili ja poseerasi korvat hörössä kameralle. Oli pakko palkita se poseerauksesta kun se niin kauniisti seisoi paikallaan. Lopulta se hörähteli vienosti, mutta niin hiljaisia ja lyhyitä nuo hörähdykset olivat, että ne piti pätkiä ja pistää useita peräkkäin jotta muutkin ehkä ne ehtivät bongata. Skinihän ei niin vain hörinöitä jakele :D.


"hö?"

6 kommenttia:

 1. Voi että, niin hurmaava persoona toi Skini! Ihan mainio. Meillä just tänään oli kans uuden opettelua tallilla herkkujen kanssa, mutta Nopsu on niin älyttömän perso kuivatulle leivälle, että se hermostuu aika nopsaan jos se ei älyä, mitä siltä pyydän. Skini osaa olla näköjään paljon fiksumpi eikä turhaudu vaan etsii aktiivisesti ratkaisua :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se on tosiaan varsin näppärä kokeilemaan erilaisia juttuja :D.
   Nopsun kanssa pitää sitten käyttää jotain muuta mikä ei oo niin hyvää kuin kuivattu leipä :D. Kullakin meillä on oma heikko kohtamme eikä silloin voi keskittyä ;)

   Poista
 2. Hauska video! :) Minä en saa koskaan Cupidon hörähdyksiä videolle , kun sekin on tuommoinen hiljainen hörähtelijä.Vain hyvin harvoin ja hiljaa hörähtää , jos ei ruoka tule ajoissa tai jos joutuu olemaan pihalla tavallista pitempään :D.Skini on ihana tossa videossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että pidit :). Jotkut tosiaan on tuommosia harvoin hörähtäviä, mut onhan se sitä ihastuttavampaa sitten kun sen hörinä-äänen kuulee :D.

   Poista
 3. Mä rupean aina nauramaan kun tuo oma kullanmuru hörisee, tammaksi se kuulostaa niin hirveän miehiseltä :'D Aiemmin se ei hörissyt koskaan mun kuullen, mutta parina menneenä vuonna tuli useamman kerran kuultua (ja naurettua).

  Skinny näyttää olevan tosi lyhyessä karvassa vai näänkö harhoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihana ääni, ei voi olla ilahtumatta ja nauramatta :). Minäkin sain oottaa melkoisen kauan että kuulin tämän hörisevän :D.

   Näet oikein, ei se ole tänä vuonna niin paksussa talvikarvassa kuin viimetalvena, mutta on sillä silti varmaan yksi tallin paksuimmista talviturkeista... En tiiä mikä siihen vaikutti ettei kasvattanut niin paljon karvaa... sateisen syksyn takia sitä on joutunut loimittamaan ainakin enemmän kuin silloin ekana syksynä.. jolloin se loimitettiin itsenäisyyspäivänä melkeen ekaa kertaa. Ehkä loimitus on syynä :D?

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.