torstai 23. tammikuuta 2014

Välähdys menneestä Osa 4: Varsan maitohammas


Se on sittenkin tallessa! Skinin maitohammas. Tämä poskihammas putosi sen ruokakuppiin muistaakseni kesällä 1999. Muistan vielä ottaneeni aarteen talteen salaa, siinä uskossa, etten kenties saisi sitä ottaa, - mitä jos aarteeni otettaisi minulta pois? Nyt voisin varmuudella sanoa tuolle pienelle tytölle, että ei hätää, ei se vanha ravimies olisi hammasta ottanut säästääkseen, vaikka etupolvista leikatut irtopalat jääkaapissaan olivatkin. Sivuhuomautuksena voin kertoa, että olin erittäin kateellinen niistä irtopaloista!

Skini kesällä 1999, 3v

Poskihammas löytyi kuin löytyikin lapsuuden aarteiden joukosta, kun järjestelimme kaappeja äitini luona. Olinpa iloinen. Äitini peitti silmänsä, hänen mielestään löytö oli hieman arveluttava.

Hammas on niin kuivunut ja halkeillut että se voi murentua milloin tahansa

Aiemmat aiheeseen liittyvät postaukset:
12 kommenttia:

 1. Pikkulikkana mulla oli pitkään tallessa ensimmäisen lemppariponin irronnut yönsilmä :D Jouhitupsuja taitaa vieläkin olla jonkun vanhan tallivihon välissä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mahoton, yönsilmä! Heh, kyllä pikkutytöillä on aarteet ;). Ja hyvä kun muistutit, onhan mullakin tallessa Skinin jouhitupsuja!

   Poista
 2. Minäkin löysin meidän pihasta hevosen hampaan. En keksi, kenen se voisi olla, kun se ei ollut aitauksessa, eikä siinä kohtaa ole varsoja taluteltu. Luultavasti Salaman, mutta miten poni sylkee hampaansa yli 5 metrin päähän aitauksen ulkopuolelle? Tai sitten kissa on sitä kuljettanut, mutta tuskimpa. En hävittänyt sitä! M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä sitä sattuu ja tapahtuu, aika mielenkiintoista miten hammas on päätynyt sinne missä se oli ;). Koosta varmaan näkee onko se shettiksen vai isomman :D. Ensihammasrasiaa sitten vaan kehiin ;).

   Poista
 3. hahaha vain true heppahullu voi pitää aarteena yönsilmää tai hammasta.. löysin wanhan tallivihon välistä kuivettuneen palan sädettä. oli teipattu kiinni muutaman jouhen kanssa o.0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, voi ihanaa :D. Heh, voi mahoton. Mut niin se on, tosirakkautta <3

   Poista
 4. On kyllä niin mahtavaa, että olet ollut Skinnyn elämässä niin kauan ja niin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kiitos <3. Vaikka en kyllä hirveän paljon päässyt sitä varsana aina näkemään, mutta kuitenkin :D

   Poista
 5. Tuli muuten vain mieleen, että, uskotko, että Skinny muistaa sinut varsa-ajoiltaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kysymys :). Ihan 100% varmaahan se ei oo kun tää ei puhu, mutta oon aika varma siitä että se muisti silloin kun me tavattiin sen 12 vuoden jälkeen. Mulla vaan oli semmoinen tunne. Ja se myös ajoi meidän luota sen toisen hevosen. Se teki niin myös tavatessaan pitkästä aikaa ystävänsä joka kävi meillä ruotsista viime syksynä. Mutta tuota käytöstä en muista ilmenneen milloinkaan muulloin. Se tuntui haluavan pitää sen ihmisen itsellään juuri siksi että oli niin spesiaalia tavata se toinen ihminen. Jos nyt näkee useemmin niin ei oo niin nuukaa ;)

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.