tiistai 3. kesäkuuta 2014

Jyty hoitopakkiNoniin, pakki saapui, mutta siitä puuttuu vetokahva. Näköjään se lähti tulemaan samaa reittiä kuin itse pakkikin (Lahti-Ylivieska-Jyväskylä-Oulu-Kuopio-Pohjois-Karjala), minua niin naurattaa tuo reitti.

Tähän päätyyn tulee sitten se vetokahva

Mutta itse asiaan, pakki on nyt koristeltu kaikella sillä mitä kaapista löytyi. Nyt jyty pakki on vähän iloisempi. Skinin nimi on kirjoitettu päälle tarroilla...


...kiinnitin yhteen päätyyn hevoskortin...


... ja yhdelle sivulle valokuvia meistä vuodelta 2012.


Saa nähdä miten saan tavarat aseteltua pakkiin. Korkeutta tästä ei puutu joten suurimmatkin pullot mahtuvat pysyyn ongelmitta. Korkeutta vaikuttaa kuitenkin olevan jopa hieman liikaa. Enkä tiedä vielä, miten erottelisin harjat ja pullot ja muut tavarat. Voisin kenties kehitellä siihen samanlaisen väliseinän kuin meidän harjapakissa on, se toisi vähän järjestystä. Kypärän voinee asettaa harjojen päälle suoraan ja mukaan mahtuvat varmasti myös porkkanapussi ja suojat.

Sisällä on irroitettava pienen tavaran "loota" ja päädyssä myös yksi lokero, loppu pakki on yhtä isoa tilaa
Ja ideahan tämmöisen hoitopakin tilaamiseen tuli A Little Bit of Bitless Life- blogista.

10 kommenttia:

 1. Johan tuo pakki on rundannut ennen sulle asti saapumistaan! Mä poistin suoraan tuo irtonaisen lokerikon pois käytöstä, vei vain tilaa pakin sisäpuolella. Ulkopuolen pienet muovilokeritkot taas on paljon käytössä ja kiva kun näkee suoraan mitä sisällä oikein on.

  (Kiitos muuten kun aina linkittelet mun blogia. Melkein 40% blogiliikenteestä tulee sun blogin kautta tällä hetkellä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on tehny kunnon matkan :). Mä taidan myös heittää tuon pikkupakin pois, mut olkoot nyt toistaiseksi josko siihen keksisi jotain laittaa. Pikkulokeroista taas en tiiä mitä ois niin pientä mitä vois niihin laittaa... hmm..

   Ole hyvä vaan, se on niin hyvä että kyllä kelpaa linkittää ;)

   Poista
  2. Meillä siellä on mm. kuminauhoja, nameja, tossujen ruuveja, hokkeja, laastaria sekä kaikkea pientä mikä vaan mahtuu. Joskus ne menee vain niin napakasti paikoilleen, että joudun irrottamaan ne vasaraa apuna käyttäen :D

   Poista
  3. Hmm.. okei :), pitää miettiä sisältöä.. Voi kun sais suunnitella itse hoitopakin. Tuon kokoiset hevosille suunnitellut vaan maksais jotain 150euroa..

   Poista
  4. Kaikki mikä on suunnattu hevosille tuo mukavan hintalisän :/ Oon kuola valuen katsellut semmosia metallisia pieniä kisakaappeja/varustekärryjä ja nekin siellä 300-400€

   Poista
  5. Jep. En tiiä miksei joku halpismuovin valmistaja rupeis tekemään hevosille jotain, kaappeja ja hoitopakkeja. Vaikka tuo curver -melkeen samoilla mitoilla vois tehdä tuosta hevospakin, vähän muunneltuna vaan. Pitäskö laittaa ideaa eteenpäin? Eihän ne tarvis ku suunnittelijaks jonku hevosihmisetn. Kaikesta muustakin on halpisversioita, miksei hoitopakeista ja kisakaapeista..

   Poista
  6. Ota Curveriin yhteyttä ja ehdota! Tosin halvan kisakaapinhan saa semmosesta vedettävästä roskiksestakin, jossain blogissa oli sille ohjekin :) Jenkeissä on kanssa myynnissä vielä isompia vedettäviä pakkeja.

   Poista
  7. Joo mä näin sen ohjeen, mut aika ruma siitä tulee, vaikka epäilemättä halpa. Mut selvästi ois markkinoita halpis kaapeille ja isoille heppapakeille...Saatanpa vaikka vinkata jos oikeen ryhdistäydyn ;)

   Poista
 2. Voi argh! *kops* Ihan sairaan hieno! Ja kätevä! Etenkin, jos varustetiloihin on matkaa. Halluuun!

  Kiitos ideasta. Mä oon aivan liian boheemi miettimään varusteurheilun käytännöllistä puolta, joten bench-marking kunniaan. *poistuu verkkokauppaan*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joko pistit tilaukseen :D?? Minä aattelin säästää tämän kanssa pari eestaasmatkaa varustehuoneen ja karsinan välillä :D.

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.