sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kesäkodin aika on koittanut

Yks onnellinen lippuhäntä emäntineen ilmottautuu

Muutimme kesäkotiin lauantaina. Sain vähän videota koostettua, laitan enemmän kuvia myöhemmin. 

"JIPPII!" Skini-boyn tavaramerkki


Heti kun päästin Skinin irti, se laski turpansa ruohoon. Koska suomenhevoskaverin kaksi tammaa vietiin viereiselle lohkolle, ja kaveri huuteli ja juoksenteli niiden perään, syntyi vähän myös yleistä juoksentelua. Video koostuu juoksentelupätkistä.

14 kommenttia:

 1. Voi, toi Skinin ravi on niiin upea! On kyllä aina yhtä ihana katsoa heppojen riemua laidunkauden alkaessa, tulee niin surku niitä, jotka ei pääse laitsaelämästä ollenkaan nauttimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, hehe, ei sitä ees itse aina tajuu ku silmä on tottunut sen liikkeisiin ;). Kyllä jokainen hevonen tarvii ja ansaitsee kunnon laidunloman :D.

   Poista
  2. Tai korjaan, ei sen tarvii mikää loma (työnteosta) olla kuten ei meilläkään, kunhan pääsee laiduntamaan.

   Poista
 2. Jalkahan nousee kuin nuorella varsalla. ;) Tyytyväisen näköisiä heppasia, kun ruokaa ja tilaa liikkua. :) Onko muuten Skinnyllä ollut nyt joka vuosi eri laidunkaveri kesäkodissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin jousee, jätkä on varsin nuorekas ;). Sillä on nyt taas olot kuin taivaassa :)

   Sillä on tosiaan ollu nyt kolmena kesänä eri kaveri, aluksi issikkatamma, sitten viimekesäinen eestinhevosruuna ja nyt tämänkesäinen suokkiruuna. Yhtä kaikki, ihanaa kun se pääsee kosketuksiin lajitoverin kanssa.

   Poista
 3. Ihana :D Tietenkin pakollinen piehtarointikin päässyt videolle ;) Ja ravi on kyllä oikein hienon näköstä! Meillä ei varsinaista laitumelle laskua ollutkaan, kun laidunalueelle on päässyt melkein koko kevään (paitsi kunnon kurakeleillä), joten ei oo tollasia hauskoja videopätkiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tottakai sitä pitää piehtaroida, monta monta kertaa :D.

   Tuohan on kyllä ihana ratkaisu kun laidun on käytössä vuoden ympäri, vaikka juoksentelua ja iloa on kyllä ihana seurata :)

   Poista
 4. Kyllä on hyvinvoiva hevonen! Tuollaista on ilo katsella. Henkilökunnalle tiedoksi, että erinomaista työtä. ;)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka toinen on onnessaan :) <3

  VastaaPoista
 6. Hyvää ja laidunrikasta kesää Skinille! Kyllä sen kelpaa tuolla päästellä menemään ja toki syödäkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3, se on taas elementissään ja varmasti kokee olevansa jonkin sortin villihevonen, jolla on suomenhevosalainen paimennettavana :D. Kyllä kelpaa, ja on niin ihana nähdä se elementissään.

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.