lauantai 20. huhtikuuta 2013

Mega-haastepostaus


Maaliskuussa 2013 "Mitä tuolla on?"
Olen saanut jo melkoisen monta haastetta, mutta ne eivät oikein  ole sytyttäneet tähän mennessä. Nyt kuitenkin innostuin tekemään niitä, joten tässä tulevat kaikki haasteet yhdessä rysäyksessä yhdistettyinä. Ihan hauskaahan se oli. Kiitos kaikille haasteita jakaneille. Niitä saa laittaa jatkossakin, kerään ne sitten taas joku kerta yhteen.


Lukematon määrä faktoja ainakin kahdesta "11 faktaa" haasteesta

 

 • Tykkään käyttää ajatusviivaa kirjoittaessani, mutta käytän sitä näppäimestä, joka oikeastaan on väliviiva.
 • Minulla on paksu lompakko, koska se on täynnä kuitteja.
 • Tunnen monesti samaa pikkutyttömäistä iloa tallilla puuhaillessa ja hevosen kanssa ollessani kuin lapsena. Olen yhtä innoissani ja onnellinen ja elän hetkessä. Vihdoin saan hevostella sydämeni kyllyydestä.
Harjauspuomilla elokuussa 2012

 • Koska elän tallilla hetkessä, en yleensä katso kelloa, joka johtaa siihen, että saatan olla tallilla tosi pitkään.
 • Luulen, että olen liian vanha pitämään blogia, mutta se on kivaa. Onneksi olen löytänyt myös muita täysi-ikäisiä, sekä yli 25 vuotiaita, joilla on blogit (Kiitos _yananda 29vee, joka aloitit myös blogin ;)).
 • Käytän hymiöitä, vaikka tiedän, että sanojen pitäisi tuoda esille kirjoittajan mielialaa, eikä oikeassa tekstissä käytetä hymiöitä. Ehkä blogitekstit ovat tarpeeksi vapaamuotoisia hymiöiden käyttöön. Lempihymiöni on O_o tai XD.
 • Kotoa lähteminen ja kotiin lähteminen ovat aivan yhtä vaikeita. Mihin tahansa lähteminen on vähän tylsää. Pitää vielä lisätä, että ihan mihin tahansa lähteminen on tylsää -siis odottipa sitten tallireissu tai Thaimaan lento, se lähteminen ei oo mun juttu.
Kootut ilmeet elokuulta 2012

 • Minulla ei ole koskaan tylsää tai tekemisen puute. En ymmärrä ihmisiä, joilla on tylsää (huomaa ristiriita edelliseen kohtaan, jossa sanoin, että lähteminen on tylsää).
 • Pidän pysyvyydestä.
 • Olen kärsivällinen, mutta  en jaksa odotella: "liikennevalo, vaihdu jo!" "juna, tule jo!" "netti, toimi jo!" "lenkki, lopu jo!" "tule, mennään jo!" "vesi, kiehu jo!"
 • Omaan raskaan kaasujalan ja yritän hillitä sitä käyttämällä cruisea.
 • Olen juuri saanut tietää olevani kukkahattutäti, enkä oikein vieläkään tiedä mikä sellainen on, kuinka kauan tuo ilmaus on ollut olemassa ja miten se määritellään. Aika jännää olla ”täti” 27- vuotiaana.

Harjausta elokuussa 2012

 • Olen monta kertaa miettinyt, mitä vanhat luokkakaverit mahtaisivat sanoa, jos kuulisivat, että olen nyt vihdoin saanut omakseni sen hevosen, jonka perään itkin ylä-asteaikana.
 • En kestä yhdyssanoja!  En jaksa muistaa oikeinkirjoitusta, enkä viitsi jokaista sanaa googlettaa. Tuloksena paljon yhdyssanavirheitä.
 • Korvani ei erota t:tä ja d:tä, b:tä ja p:tä, k:ta ja c:tä suomen kielessä kovinkaan hyvin. Välillä olemattomasti.
 • Löysin vastikään hauskan youtubekanavan, joka ei liity hevosiin. Kanavan tekijä on nimeltään Laina. Hän tekee videopostauksia youtubeen kerran viikossa. Yksi hänen videoistaan löytyy tästä. Onko muita, joiden mielestään hänellä on hauskoja videoita? :D
 • Bloggauksen paras anti on se, että olen löytänyt monta samanhenkistä hevosihmistä, joille voin mennä avautumaan juuri kun on meneillään pahin hajoaminen. Ne, jotka ovat kuulleet lukeneet hajoamisiani, kiitos teille <3. Te lohdutatte aina kun hysteerisen ensihevosen omistajan maailma kaatuu.
 • Nyt kun minulla on hevonen, olen alkanut ymmärtää paremmin heitä, joilla on lapsia.
 • Äitini kysyy usein ”kuuliksä”. Kyllä, kuulin, mutta mietin juuri asiaa, siksi en vielä vastannut.
 • En pidä sanasta ”postaus”, pyrin käyttämään sen sijaan jotain muuta sanaa, esim. ”kirjoitus”.
 • Pelkään siltoja, etenkin niiden yli ajamista autolla. Kyllä, luit oikein, s-i-l-t-o-ja.
 • Minulla on monta postausta luonnosteilla. On kavioista, tempuista, satuloista, maastakäsittelystä ja kuolaimettomista suitsista... vaikka mistä. Kirjoitettavaa on niin paljon, etten yleensä koskaan ehdi kirjoittaa tapahtumista ajantasaisesti.
 • Olen innostunut tosi paljon kuvaamaan videomateriaalia. En ole yhtä innostunut editoimaan sitä. Käytänkin nyt tilaisuutta hyväkseni ja liitän tähän huhtikuista heinänsyöntiä. Video on editoimaton mutta myös erittäin lyhyt.
Skinny oikeen repii kaikella antaumuksella heinää mahdollisimman syvältä paalista. Onnea on se kun saa työntää pään ihanaan heinään.
 • Saatan tulla keittiöön, tiskata, poistua, ja kun seuraavan kerran luon katseeni tiskipöytään, ajattelen "voi kun kiva, joku on tiskannut :D!!" … *ainiin* "sehän olin minä"
 • Koska kirjoitin lyhyestä matikasta L:n, olen voinut rauhassa olla huono matikassa siitä eteenpäin. Lukiossa tykkäsin matikasta ja panostin siihen tosi paljon. Minua myös ärsyttää se, että lyhyen matikan L:ää ei pidetä minään vain sen takia, koska kirjoituskerrasta riippuen se vastaa keskimäärin pitkän matikan C:tä. Tämä kohta tuli mieleeni siitä syystä, että pian lakitetaan jälleen uudet ylioppilaat.
 • Rakastan lettuja. Ne on niin hyviä. NAM! Vaatii ehdottomasti seurakseen omatekoista vadelmahilloa. Tai mansikka-vadelmahilloa.
 • En tykkää kaupan hilloista, ne ovat hirveitä.
 • Odotan ensin, että saavutan Skinnyn kanssa jonkinlaisen lähtötason ratsastuksessa, ennenkuin menen sen kanssa tunnille. Myös varusteet, kuten satula, voisi olla kunnossa.
 • Mietin tätä kirjoittaessani, mitä mahdollinen tuleva työnantajani miettisi, jos lukisi tämän haastepostauksen.
 • Lopetin faktojen laskemisen, nämä saa riittää


Turpa elokuussa 2012

Tarun 11 kysymystä  ja vastaukset

 

1. Miksikä haluat isona?
-En tiedä haluanko jakaa tätä tietoa netissä, koska se kertoisi melkoisen suoraan sen, mihin ammattiin valmistun.

2. Kuka on suosikki hevosesi, jos omaa hevosta, hoitohevosta, tai sitä kaikista tärkeintä ei lasketa?
-Ystäväni hevoset Hese ja Nika ovat mainioita, he esiintyvät blogini ensimmäisessä postauksessa ”Odottavan hevoskesä”. Pidin myös tosi paljon Skinnyn lapsuuden ystävästä Deep Breathista, harmi, että se on kuollut. Se oli maailman kiltein ori, yhtä kiltti ellei jopa kiltimpi kuin Skinny.

ori Deep Breath vuonna 2006, upea tukkajumala lihaksikkaan kaulansa kanssa, ois ollut upea harrastepolle


3. Miksi aloitit bloggaamisen? 
-Lapsena kirjoitin aina tallipäiväkirjaa, johon leikkelin myös valokuvia. Jälkikäteen olen ollut enemmän kuin kiitollinen, sillä ilman päiväkirjaa ei yhtä elävästi voisi ehkä palata samoihin tunnelmiin ja muistaa menneitä tapahtumia. Kun löysin elämäni rakkauden, jatkoin samaa perinnettä ja aloitin skräppäyksen. Eli olen kirjoittanut yhteisestä elämästä toisinaan pätkiä ja liittänyt mukaan kuvia ja muuta pientä, kuten pääsylippuja. Näihin leikekirjoihin on aina ihana palata. Blogin kautta pyrin saamaan päiväkirjamerkintöjä minun ja Skinnyn elämästä samasta syystä. Blogin pidossa yhdistyy päiväkirjan pitäminen ja kontakti muihin samanhenkisiin hevosihmisiin.

4. Mainitse 11 blogia joita luet lukijana tai anonyyminä?
Elämäntapana hevoset
Täysveristä elämää
Raudattomasti
Konnankoukkuja
Akselin elämää
Ulutusta
A Little Bit of Bittless Life
Ukon uudet kuviot
Kavioiden kopsetta ja koparoiden naksetta
Armin ja Sandran parellielämää
Able Major ja Oona

Näitä on paljon muitakin :D
5. Kuka on suosikkibloggaajasi ?
-Eih, nyt pistit pahan. Tosi pahan. On niin monta tosi hyvää kirjoittajaa. Kyllä se hyvien bloggaajien lista varmaan mukailis tuota kohdassa 4 annettua blogilistaa.

6. Oletko ennen lukenut blogiani?
-Sain sinulta aiemmin yhden haasteen, joten olin käynyt blogissasi.

7. Onko sinua koskaan haastettu?
-7 kertaa, jos olen huolellisesti listannut jokaisen.

8. Millä talleilla olet ratsastanut?
-Nykyisen asuinalueeni tuntumassa olen käynyt ratsastustunneilla Paimentuvan tallilla, Joensuun Hevosopistolla, Aittopuron tallilla ja kerran kokeilemassa Kopralassa. Olisi tarkoitus myös ennemmin tai myöhemmin ottaa tunteja Hepokankaan tilalla, omalla tai lainahevosella.

9. Mikä on lempi ruokasi?
-Karjalanpaisti on pitkään ollut suosikki, mutta koen, että asia voi olla muuttumassa.

10. Millaisia leffoja katselet? 
-Yleensä semmoisia, mistä päästään sopuun toisen puoliskon kanssa, eli toimintaa ja fantasiaa. Viimeksi käytiin katsomassa leffassa Hobitti, se oli todella hyvä. Itse tykkään myös useimmista Studio Gibhlin anime-elokuvista, ne on piirretty ihastuttavan kauniisti.

11. Kuka on tehnyt bannerisi?

Työskentelyä maaliskuussa 2013

Anzun 11 kysymystä ja vastaukset 
1. Jos saisit valita, asuisitko mieluummin loppuikäsi maalla vai kaupungissa?
-Jos lähiö lasketaan kaupungiksi niin kaupungissa, en kuitenkaan keskustassa.


2. Mikä on eksoottisin näkemäsi eläin?
-Meduusa? Norsu? Apina? Merimakkara? Klovnikala? Mikä näistä on eksoottisin?

3. Esteet, koulu, kenttä vai jokin muu?
-Maastakäsittely ja temppukoulutus, mutta myös maastoratsastus

Kumarrus yhdelle polvelle, venyttää selkää ja lapoja4. Suurin saavutuksesi hevosasioissa?
-Oman hevosen ostaminen

Elokuussa 2012


5. Elämäsi pahin virhe?
-Ei tule mieleen enkä varmaankaan haluaisi jakaa sitä täällä :D

6. Kuuluuko meikkaus päivittäisiin rutiineihisi?
-Riippuu rutiineista, tallille ja kauppaan en meikkaa

7. Sairastutko helposti?
-En

8. Lapsuutesi haaveammatti?
-Eläinlääkäri. Huomasin kyllä pian, ettei minusta ole siihen veri- ja piikkikammoineni, puhumattakaan siitä että ois joutunut itse lopettamaan eläimiä.

9. Mitä tekisit ihan ensinnä, jos voittaisit lotossa 10 000 000 €?
- VAU, no, itkisin ja huutaisin onnesta hysteerisenä. Sitten tulis suunnitelma omasta tallista. Ja tietysti ostettaisi oma talo/asunto ja pistäisin erään läheisen ihmisen asiat kuntoon. Haluaisin myös auttaa eläimiä antamalla rahaa eläinten löytökodeille ja eläinsuojeluun. Haaveena oisi myös auttaa jotenkin hevosia, etenkin hylättyjä ja syrjittyjä lämminverisiä. Voisi vaikka perustaa jonkinlaisen kodittomien hevosten keskuksen. Terveistä hevosista voisi kouluttaa vaikka harrasteratsuja ja etsiä niille hyvät kodit. Terveet tyytyväiset oloneuvokset saisivat viettää eläkepäiviä. Sairaat saisivat arvoisensa lopun. No, en tiedä riittäisikö enää 10 miljoonaa euroa edes tuohon kaikkeen, mutta ainakin jotain hyvää voisi tehdä.

10. Pahin onnettomuus, jossa olet ollut osallisena tavalla tai toisella?
-Olen sattunut paikalle onnettomuuden jälkeen, jossa on menehtynyt ihminen.

11. Miksi luet tai et lue blogiani?  

-Luen, koska minusta on kiinnostavaa seurata toisia jotka harrastelevat lämppärien kanssa.

Skinnyn kanssa maaliskuussa 2013

 

-m:n ja Anniinan 10 kysymystä ja vastaukset

 

1. Miksi aloitit blogin pidon?
-Lapsena kirjoitin aina tallipäiväkirjaa, johon leikkelin myös valokuvia. Jälkikäteen olen ollut enemmän kuin kiitollinen, sillä ilman päiväkirjaa ei yhtä elävästi voisi ehkä palata samoihin tunnelmiin ja muistaa menneitä tapahtumia. Kun löysin elämäni rakkauden, jatkoin samaa perinnettä ja aloitin skräppäyksen. Eli olen kirjoittanut yhteisestä elämästä toisinaan pätkiä ja liittänyt mukaan kuvia ja muuta pientä, kuten pääsylippuja. Näihin leikekirjoihin on aina ihana palata. Blogin kautta pyrin saamaan päiväkirjamerkintöjä minun ja Skinnyn elämästä samasta syystä. Blogin pidossa päiväkirjaan yhdistyy myös elintärkeä kontakti muihin samanhenkisiin hevosihmisiin.


2. Oletko kilpaillut/millä tasolla kilpailet?
-En ole koskaan kilpaillut missään lajissa, olen ollut aivan liian stressiherkkä kilpailemaan eikä se oikeastaan myöskään motivoi, vaikka olenkin kunnianhimoinen.

3. Kuinka kauan olet ratsastanut?
-Ratsastin muutamia kertoja 5-7vuotiaana, sitten kävin ratsastustunneilla 12 vuotta säännöllisesti kerran viikossa (1995-2007). Vuosina 2007-2011 ratsastin epäsäännöllisesti ja sitten ratsastin yhden talvikauden tunneilla kerran viikossa (2011-2012). Ja nyt minulla onkin ollut Skinny melkein 9 kuukautta. Jos siis lasketaan melko täsmällisesti ajassa ratsastaneisuuteni lukien pois tauot, niin 14 vuotta.
Hevoshistoriaan mahtuu monia hevosia. Kuvassa olen jouluaattona 2004 hoito-tammuskan kanssa, ainot tamma, jota olen hoitanut :D

4. Koulu vai esteet?
-Koulu, mutta en tykkää koulun "vääntämisestä" (tuuppaamisestakin taidetaan nykyään puhua), vaan tarkoitan nyt kouluratsastusta näin niinkun perusratsastuksena, joka on kaiken perusta. Esteetkin on huippuja, tykkään, mutta säästelen Skinnyä siinä suhteessa enkä juuri hyppää. Jos haluan hypätä isompaa tai enemmän, voin varata ratsastuskoulun estetunnin ratsastuskoulun omalla hevosella.


Kuva kuvasta, Fighting Lambadalla tunnilla kesällä 2005 tai 2006. Yksi kaikkien aikojen suosikkituntsareista, upea kiltti herkkä tamma. Jos olisin tuolloin etsinyt ratsuhevosta, olisin saattanut ostaa tämän. Toivon että kyseinen tammukka vielä elää ja voi hyvin. Harvoin "satunnainen" tuntihevonen säväyttää näin!


5. Valmennus vai kilpailut?
-Valmennus

6. Poni vai hevonen? Perustele.
-Hevonen, sillä Skinny on hevonen, vaikka taitaa olla juuri siinä hevosen ja ponin rajalla säkäkorkeuden puolesta.

7. Onko sinulla hoito-, vuokra- tai omaa hevosta?

-On, oma.

8. Oletko hypännyt maastoesteitä? Mikä niissä kiehtoo?
-Olen. Hyppääminen on vaan niin hauskaa ja ulkona luonnossa oleminen on muutenkin upeaa, maastoesteet yhdistää esteet mielekkääseen ympäristöön.

9. Lempihevosrotusi?
-Lämminveriset ja saksalaistyyppiset isot pitkäjalkaiset puoliveriset

10. Korkein hyppäämäsi este?

-Tätä on vaikea sanoa, sillä tästä tapahtumasta on niin kauan aikaa, mutta veikkaan 90cm. Siitä on kauan. Hyvin kauan.

Olen hypännyt Skinnyllä yhteensä 2 kertaa, ekan kerran helmikuussa 2013 ja tokan kerran maaliskuussa 2013. Tässä kuvassa on maaliskuun hyppy ja samalla isoin este mikä on hypätty, eli n. 50cm, ja voi myös olla että on isoin mikä tullaan hyppäämään :D.Skinny ei säästellyt tuossa loikassa yhtään.. *bojoing*

 

Miian 11 kysymystä ja vastaukset:


1. Käytätkö paljon aikaa laittautumiseen?
-En, edes sillon kun laittaudun. Poikkeuksena näyttää olevan häät, niihin menee enempi aikaa laittautua :D

2. Mitä harrastat/ olet harrastanut?
-Olen harrastanut hevosia ja uintia alle kouluikäisestä alkaen. Uin uimamaisteriksi nuorimpana uimamaisterina kyseisessä hallissa (oisko ollut 9 tai 10-vuotiaana). Uin lasten kilparyhmässä yhden kauden sekä  kävin useita uimakursseja. Aikuisena olen käynyt 2 tekniikkakurssia ja uin yhä uimaseurassa. Uinti ja hevoset ovat siis hyvin lähellä sydäntä. Lukioaikana kävin vuoden joogassa ja pidän siitä todella paljon.

Ihanin paikka, missä olen joogannut, on ollut Sancturary- niminen paikka meren rannalla Thaimaassa suuren puun juurella.

Sanctuary -joogapaikka Thaimaassa Koh Lantalla
Mikäs siinä on joogatessa, kun voi hakea tasapainopistettä tämmöisestä trooppisesta merimaisemasta


Aikuisiällä alotin myös salilla käynnin ja kävin erilaisissa jumpissa (bailatinoa yms) useamman vuoden aktiivisesti. Olen myös juossut useamman vuoden, aktiivisimmillani useamman kerran viikossa kesät talvet. Lapsena harrastin hetken myös luistelua ja hieman pitempään telinevoimistelua. Pääsiäisenä 2011 aloitin virkkaamisharrastuksen, sittemmin olen virkannut paljon erilaista koriste- ja käyttötavaraa. Bloggaamisen voi nykyään lukea myös harrastukseksi.

Ensimmäinen virkkaustyöni -pitsiliina. Lempimallini.

Virkkaamani kesäkassi ja kännykkäpussi

Toisenlainen pitsiliina3.Minkälaista musiikkia kuuntelet? 
-Monenlaista, mutta en pidä raskaasta musiikista.

4. Mitä ohjelmaa/ohjelmia käytät jos muokkaat kuvia?
-Paint! Se vanha Paint, ei uusi. Myös Picasalla rajaan ja suoristan kuvia. Kertonee tasostani jotain kyseisessä asiassa ;D

5. Syötkö paljon herkkuja?
-Kyllä

6. Kuinka paljon harrastat liikuntaa?
-Tallilla tulee oltua liikkeessä kuin huomaamatta ja vietän siellä melko paljon aikaa. Muu liikunta on jäänyt vähemmälle Skinnyn tulon jälkeen, kun aikaa ei meinaa olla. Aion kuitenkin aloittaa taas juoksun, kun lumet ovat vihdoin sulaneet. Uimaseuran uinneissa olen pyrkinyt käymään kerran viikossa kun maksan kuitenkin valmennusmaksun. Minulla on olemassa myös erittäin tehokas ja lyhyt kotijumppa ja vedän muutamia leukoja aina mennessäni ohi leuanvetotangosta kotona. Pieniä asioita, mutta yllättävän tehokkaita!

7. Mitä koulua käyt?
-Yliopistoa

8. Missä näet itsesi 10vuoden päästä?
-Kunhan olen rakkaan rinnalla niin muulla ei ole niin väliä :). Toivoisin kuitenkin myös, että hyvä ystäväni asuisi viimeistään tuolloin jälleen naapurissamme.

9. Mikä puhelin sinulla on?
-Nokia
Puhelimeni, ollut jo useamman vuoden ajan, huomaa kulmassa oleva särö, se ei haittaa käyttöä :D

10. Kuinka paljon käytät aikaa kouluhommiin?
-Käytän aikaa vaihtelevasti. Määrä kasvaa aina eksponentiaalisesti deadlinen lähestyessä huipentuen siihen, että en välttämättä nuku lainkaan ennen seminaaria tai tenttiä saadakseni kaiken valmiiksi. Niin kauan kun tekniikka toimii, se lienee käytettävissä?

11. Millä kuljet paikasta toiseen? (kouluun, harrastuksiin, kaverille jne)
-AutollaSkinnyn kerjäysilme helmikuussa 2013


Uudet kysymykset heille, jotka haluavat tulla haastetuksi:


 1. Mitä haluaisit sanoa nykynuorille?
 2. Mitä haluaisit sanoa ylä-aste-ikäiselle itsellesi?
 3. Mikä on ollut paras tekosyysi olla opiskelematta/tekemättä läksyjä?
 4. Kaukaisin maa, missä olet ollut?
 5. Kylmä vai kuuma?
 6. Minkä blogin alhaista kävijämäärää ihmettelet siksi, koska se on itsestäsi niin hyvä, että luulisi lukijoita olevan enemmän?
 7. Paras ja huonoin ratsastuskoulukokemuksesi?
 8. Mikä muumihahmo olit leikisti pienenä?
 9. Mitä aikaa muistellessasi tulet hyvälle tuulelle?
 10.  Tiukka tilanne, jolle kuitenkin olet nauranut jälkikäteen?
 11. Kirjoitatko blogisi postaukset kerralla vai luonnostellen?

 
Skinnykkä huhtikuusa 2012, kylläpäs sillä onkin suora profiili, ja hassu ilme, ilmeisesti juuri räpäyttämässä silmiä. Se alkaa myös olla naku, ponihevosen talviturkki on miltei poissa

Sain myös runohaasteen ainakin Suvilta ja Anutukselta, mutta nyt täytyy sanoa, että se jää tekemättä tai toiseen kertaan :D.

toukokuussa 2012

Koska haasteet kiertävät paljon, en pistä näitä erityisesti kenellekään eteenpäin. Jokainen halukas saa kuitenkin ottaa haasteen omatoimisesti vastaan ja toteuttaa blogissaan.


-Papukaijamerkki sille, joka jaksoi lukea jokaisen sanan!

14 kommenttia:

 1. Jaksoin lukea! Ja hienoa, nyt voimme kiistellä makuasioista. Ensinnäkin, karjalanpaisti on ihan karmeaa. Siinä on lihaa, jota ei ole jauhettu tai muuten valmiiksi pureskeltu, eli hyi. Toiseksi, Hobitti oli ihan kökkö, olin pettynyt kun tulin teatterista ulos! Se ei mukaillut yhtään kirjan sadunomaista tunnelmaa, terv. Tolkien-fani. :D

  Olen kyllä ihan samanlainen tuon kärsimättömyyden kanssa. Tai siis, en hermostu/suutu helposti esim. hevosille, mutta se odottelu... Kamalinta on kalastus! Kaloilla ei ole minkäänlaista aikataulua koukkuun jäämisen suhteen. Minun kohdallani se ei yleensä tapahdu koskaan, tai siis ainakaan sen viiden minuutin aikana, kun jaksan kalastaa. Ihan huijausta koko kalastus.

  Tuli tuosta tiskaamisesta mieleen, että tulin kerran isäni luota viikonlopun jälkeen kotiin, katsoin eteisestä keittiön lattiaa ja kysyin mieheltäni: "Hei oletko sä imuroinut?" Mies oli silleen "Täh? E-- siis joo, tottakai olen, ihan sinua varten rakkaani :)))" Näytti niin siistiltä tallilla pyörimisen jälkeen x3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, hieno suoritus ;). Vaikka postauksesta tuli hieman lyhyempi ilman sitä runoa. Mietin sitä monta päivää mutta sitten jätin suosiolla kun ei mitään syntynyt.

   Hahaa, minun yksi hyvä ystäväni haluaa myös syödä lihan niin että sitä ei tunnista lihaksi, eli jauhelihana tms. Minä tykkään paljon pataruuista.

   Höh, no jos on lukenut Hobitti-kirjan niin ei varmaan ikinä mikään elokuva vedä vertoja kirjakokemukselle. Minä taas en ole lukenut Tolkienin kirjoja joten voin nauttia kaikista elokuvista täysillä ;).

   Vai että kalastus. Siinä minulla riittää puolestani taas hermoa vaikka kuinka kauan. Olen aina pitänyt onkimisesta. Ja jos on hyvä kalapaikka niin kyllä se viis minuuttia riittää hyvinkin. Saa vaan nostella kalaa ylös kun oikeen on kalaonnea.

   Hahaa, siun mies on kyllä oppinut taktiseksi, juuri noinhan sitä pitää toimia ;)

   Poista
  2. Toi kärsimättömyys, täällä bingo myös!

   ..Minä en ole ikinä ollut mikään Tolkien-fani, mutta Hobittia en halunnut nähdä siitäkään syystä, kun kuulin että sen kuvauksissa oli kaltoin kohdeltu hevosia siihen malliin, että ainakin neljä kuoli kivuliaan kuoleman. :O

   Ja missä on runo, ei tämä peli nyt vetele!!! :D :D

   P.S hyvin jaksoi lukea :)

   Poista
  3. Taitaa tää kaikkimullehetinyt olla ajan sana ;), vanhan ajan kärsivällisyys ei ehkä yllä ihan jokaiseen asiaan.

   Apua, ei voi olla totta, että Hobitissa on pahoinpidelty hevosia :(. Nyt meni kyllä maku siihen leffaan. Eikö ne oo saanu siitä mitään seuraamuksia?

   Kiva että jaksoit lukea. Jos runo kiinnostaa, niin ehkä minä vielä saan sellaisen aikaan... joskus. Runossa pitää olla riimejä niin se ei tee asiaa kovin helpoksi. Jotain oon runoillu Skinnystä mutta pitää miettiä että mitä kehtaa julkaista ;)

   Poista
 2. Huhhuh, no kylläpä olet jaksanut!
  Heti heräsi uteliaisuus tulevasta ammatistasi, mutta et ilmeisesti halunnut sitä julkisesti paljastaa, joten en utele ;) Itsekin mietin tässä, että mikä minusta oikein tulisi.. Vaikeita kysymyksiä..

  Ihana tuo skinnyn heinävideo! :) Videot on kivoja!

  Ja haa, tehokas kotijumppa, jaa se kanssamme! Minunkin pitäisi aktivoitua.. Harmi kun ei saa leuanvetotankoa meillä mihinkään, entisessä kämpässä oli ja se oli kyllä hyvä..
  Itselläkin jää tämä liikkuminen aika vähälle, kun tallilla vierähtää illat. Mutta onneksi tulee sielä edes senkin verran liikuttua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kovin rupeaa kärventämään uteliaisuutta niin voin sähköpostitse kertoa, mutta en tosiaan julkisesti, se on yksinkertaisempaa.

   Kiva että tykkäsit videosta :D.

   Lankku, staattinen kylkipito ja vatsalihasrutistukset, fysioterapeutin antama maaginen resepti jolla saavutin unelmieni keskivartalon (semmonen tiiätkö jota mainostetaan sen yhden muropaketin kyljessä, fittness murot?). Päälle nopeat venyttelyt. Muuta ei tarvita :D, tai no se leuanvetotanko kyllä ei ole ihan syytön myöskään. Eli leuan veto on äärimmäisen tehokasta. Pyörittelin myös mieheni ostamaa hula-hula vannetta yhdessä välissä, se on aika hauska.

   Tallielämässä tulee kyllä liikuttua. Tarhan putsauksen jälkeen on joskus olo ihan kuin parhaankin salikäynnin jäljiltä kun mättää tuntikaupalla oikeen märkää p*skaa. Sain tossa parina päivänä koko keskikropankin kipeeksi kun oikeen tuli keskivartalokiertoa siellä.. Ja ratsastus on muutenkin keskivartalolaji. Ainakin itsellä juuri keskivartalo on se, joka sitä reeniä tarvii. Jalat ja kädet saa helpommin liikettä.

   Poista
 3. Monta faktaa on kuin omasta kynästä, varsinkin tuo kotoa lähteminen on aina yhtä vaikeaa. ;) Kiva postaus, jaksoi hyvin lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, luulen ettemme ole kotoa lähtemisen vaikeuden kanssa ihan kaksistaan ;.

   Kiva kuulla, että tykkäsit ja että jaksoit lukea.

   Poista
 4. Luin koko postaksen tai siis kirjoituksen. ;) Faktoista jäivät erityisesti mieleen kodista lähtemisen vaikeus ja kilpailettomuutesi, koska molemmat kohdat pätevät minuun. Lähteminen esimerkiksi tallille tuntuu aina vaikealta. Minua suoraan sanottuna ärsyttää tämä asetelma, jossa minulla on ns. kaksi kotia; koti ja talli. Olisi toisaalta niin paljon mukavempaa, jos talli olisi omassa pihassa.

  Minustakaan ei ole kisaamaan oikeastaan missään lajissa. Olen niin stressiherkkä, että olisin aivan hermona. Muutenkaan minusta ei olisi tekemään hevostelusta kilpalajia, jossa suunnittelen tarkkaan haroitusohjelman. En yksinkertasest vain jaksaisi sellaista, koska haluan olla Ukon kanssa rennossa hengessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin kommentista ja hauskaa että jaksoit lukea.

   Hahaa, hauskaa aina kun löytyy näitä samankaltaisuuksia. Ja joo, todellakin kaksi kotia, koti ja talli. Vähintään tallille pitää olla aina lähdössä. Siellä olo on ihanaa, mutta se lähteminen, pah.
   Ei oo meillekään kilpailuja tarkoitettu, onneksi tätä voi harrastaa miten vaan kunhan hevonen on tyytyväinen :)

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.