keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Talvista pierupukkipupulaukkaa

Sehän keulii..

Ajattelin, että pimeä materiaali olisi jo julkaistu. Go pron kanssa tulee kuitenkin niin paljon materiaalia, etten ole ehtinyt lyhennellä niitä sopivan mitaisiksi julkaisua varten. Materiaalia riittää siis vieläkin. Tässä siis hämärissä olosuhteissa kuvattua go pro videota ja kuvia juoksutuksesta -ennen kuin on liian myöhäistä julkaista niitä :D.


Jäbä lämminverinen sinkoaa

Video on kuvattu samalla kertaa kuin pimeän talven maastoiluvideo. Ennen maastoon lähtöä juoksutin Skinnykkää hetken kentällä (tämä tapahtui siis helmikuussa). Se olikin vauhdikasta menoa, oli ihan hyvä saada se energia purettua ennen maastokävelyä ilman satulaa. Yhdessä kohtaa ei tarvinnut kuin sanoa laukka ja ottaa itse laukka-askel, niin toinen läks pierupukittamaan ja ottamaan pupuloikkaa.

Minä: "Ja Laukka!" *ottaa laukka-askeleen*
Skinny: *ampuu kuin tykinkuula eteenpäin* "Prööt!"

Linkki videoon youtubessa 

Pari oikein lyhyttä pätkää pitemmästä videosta:


Skinny the säihkysilmä

Ensimmäinen laukannosto olikin niin nätti, että olin varsin ilahtunut, tää ei vois mennä kuin hyvin. No, kun hirnakkainen esittikin seuraavaksi tykinkuulaa niin rupesin jo miettimään parin ekan kerran jälkeen, uskallanko pyytää laukkaa ollenkaan, ettei polle joudu ongelmiin jalkojensa kanssa ympyrällä XD. Tiputin jo alkajaisiksi mukana olleen raipankin maahan. Näin riehuvaisella tuulella en ollut sitä nähnytkään, joten hihittelin itsekseni vähän sen reaktioille. Hevosellehan hihittely kertoo, että se tekee jotain positiivista, mutta en voinut hillitä iloani, se oli niin huvittava :D.

Skinny

Ponimus
Koska kamera on kiinni rintakehässäni ja juoksen kokoajan itse kehän keskellä, hengitykseni kuuluu aika selvästi videolla. Ois voinut tietenkin ottaa vähän erilaisen tyylin juoksuttaa (vain seisoa itse keskellä), mutta eipä oo tullu koko talvena tässä puuhassa kylmä!

Ja lämmin on sekä juoksijalla että juoksuttajalla. Kiitos kuvista Miialle :)


 

Vielä kuvakaappaussarja videolta:


Oon aina sanonut että tällä nousee etunen kuin nuorella oriilla...


Ponnistaa ponnistaa

Ja lähtee..


Ja hevoseni lentää, ei pysy edes kamera mukana.. Videolta näkee paremmin ja äänitehosteet on mitä hienoimmat :D

Tämmönen kuu on ollut aika monesti taivaalla kun olen käynyt putsaamassa tarhan illalla

12 kommenttia:

 1. IHANA tuo toinen video! Nauran ihan kipeenä täällä sille x) Skinny tekee näköjään vähän samaa kuin Lassekin juoksutusta, eli tuollaisia ihme sinkoamisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :D. Hauska kuulla että sinustakin oli hupaisa. Yleensä tämä on tosi rauhallinen, mutta siltä löytyy myös se elementti X, eihän se olisi "jäbä lämminverinen" ilman sitä :D

   Poista
 2. Voi ei! Repeilin ääneen täällä katsoessani noita videoita. :''D Tuo oli suurinpiirtein samanhenkistä, kuin se eräs kerta, kun juoksutin Diggeriä ja se esitteli mulle levadet, capriolet ja piffipaffit. :D Äänitehosteetkin oli mainioita, hohhoo, hevoset on sitten hauskoja. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toi sun "sillä tavalla" -kommentti oli kyllä kaikista paras. :'D

   Poista
  2. Skinny näyttää aina niin rauhalliselta, mutta kyllä näköjään siltäkin löytyy tuota hyppely virtaa :D

   Poista
  3. Minna: Hih, joo, minä vaan kattelin että O_o MITÄ TUO HEVONEN TEKEE, oli sen verta äksöniä siihen verrattuna miten rauhallisesti itse pyysin sitä laukkaa. Ja toinen suunnilleen polkee polkupyörällä, paino enempi takana ja minusta se jopa välillä niinku kävelee tai polkee takasilla, jotain ihme korjausaskelia. Sit oon itse silmät päässä pyörien, että mitäh ???!! noniin, että SILLÄTAVALLA XD. Oli kyllä hauskaa XD.

   Olen erittäin iloinen, että muillakin oli hauskaa kuin minulla :D.

   Noista hevosen luonnollisista liikkeistähän ne piffipaffit on jalostettu. Tavallaan jokaisen hevonen osaa niitä, hassua vaan että ei ookaan niin helppo saada niitä sitten esille.

   Carita: Joo, ei saa antaa säihkysilmien hämätä ;). Se on oikeesti tooosi tosi rauhallinen, mutta kyllä se silti on perin lämminverinen ja osaa pörhäköidäkin ihan hevosten tapaan.

   Poista
 3. Ukko oli aiemmin ihan mahdoton juoksuttaessa. Ei se pysynyt edes käynnissä vaan ihan yhtäkkiä sinkosi laukassa eteenpäin. :D Kesän jälkeen se ei ole enää tykännyt liinassa juoksemista ja lähtee todella nihkeästi ravaamaan. Tämä todenäköisesti johtuu siitä, että, kun yritimme löytää epäpuhtaudelle syytä juoksutimme sitä paljon liinassa ja yritimme paikantaa ongelman. Liinassa juoksemista on varmaan jäänyt aika negatiiviset muistot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa se liinassa spurttailu on joskus hauskaa :), sehän on vähän kuin olis vapaana vaikka raijoitetummin. Jospa Ukkokin alkaa taas tykätä liinassa juoksemisesta kun huomaa ettei se aina liity negatiiviseen :)

   Poista
 4. Haha, Skinny pisti ranttaliksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit ;D. Hih :D. Oon nyt innostunu näistä videoista kun on tuo go pro... että lisää luvassa. Luultavasti into sitten myös hiipuukin jossai vaiheessa.

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.