lauantai 17. toukokuuta 2014

Anonyymien kommentit

Ihan aito 100% ravuri, ei puutu ku kärryt, valjaat ja maalisuora
Saan runsaasti roskapostia tänne blogiin. Petyn aina kun luen saapuneen "anonyymin" kommentin ja huomaan sen olevan roskapostia. Toisaalta huomasin sisällön olevan aika positiivista joten ajattelin jakaa roskapostin tännekin. Roskaposti on englantia joten seuraa vapaata suomennosta.


"Moi! Huomasin että olit käynyt blogissani ja tulin vastavisiitille. Olen parhaimmillaan tekemässä parannuksia blogiini ja kysyisinkin, saanko käyttää sinun ideoitasi?"

"Heippa! Käyn lukemassa blogiasi aina kun tulee uusi postaus. Kirjoitustyylisi on aivan mahtava, jatka samaan malliin!"

"Hei! Onpa ihana että löysin sun blogin. Googlettelin itseasiassa ihan muita asioita kun blogisi näkyi sattumalta tuloksissa ja tulin katsomaan. Jokatapauksessa kiitos uskomattomasta postauksesta ja kiehtovasta blogista (btw rakastan tätä teemaa ja asettelua!). Mulla ei oo just nyt aikaa lukea kaikkea, mutta lisäsin blogin lukulistalle ja palaan myöhemmin lukemaan tarkemmin. Toivottavasti jatkat upeaa työtäsi!"

"Oon niin kiitollinen tästä upeasta postauksesta!"

"Hyvä postaus! Käyn blogissasi jatkuvasti ja olen todella inspiroitunut! Etenkin tuo viimeisin kappale oli äärimmäisen hyödyllinen, olen etsinyt tietoa tästä asiasta todella pitkään. Kiitos sinulle ja hyvää jatkoa!"


"Kuulin blogistasi ystävältäni ja olenkin saanut tosi hyödyllistä tietoa täältä."

"Olin tosi iloinen löydettyäni blogiisi ja haluaisin kiittää tästä mahtavasta luettavasta! Nautin todella kaikesta lukemastani ja laitoin blogisi kirjanmerkkeihin päästäkseni jatkossakin lukemaan."

"Ensinnäkin, aivan super blogi! Haluaisin kysyä jotain. Miten keskityt ja tyhjennät pääsi ennen kirjoittamista? Itselläni on nimittäin tosi vaikeaa saada ajatukset kirkkaiksi ja saada ne blogiin. Nautin kirjoittamisesta tosi paljon mutta tuntuu että aina ensimmäiset 10-15 minuuttia menee alkujahkailuihin. Oisko sulla antaa jotain vinkkejä?"

"Päivä on lopuillaan ja luen päivän päätteeksi tämän mahtavan tekstin saadakseni vielä paremman fiiliksen."

"Wau! Tosi hyviä mielipiteitä ja perustelua. Jatka samaan malliin!"Luonnollisesti jokaisen kommentin jälkeen on teksti "vieraile myös mun nettisivuilla www...". 
Kiitokseni teille kaikille ihan oikeille ihmisille jotka niin aktiivisesti jaksatte ilahduttaa minua kommenteillanne, myös te pahamaineiset anonyymit (enkä tarkoita nyt robotteja) :D!


Kaikki kuvat (c) Taru. Kuvat on otettu 28.4.14

5 kommenttia:

 1. Mietin, että mitä kautta nuo robotit mahtavat tiensä sunkin blogiisi löytää? Mietin tätä yks päivä, kun huomasin moista "kommentointia" saapuneen tänne tai johonkin toiseen blogiin... Mulle ei ole tullut ainuttakaan tuollaista (vielä), tosin mun blogilla on huomattavasti vähemmän lukijoita ja liikennettäkin kuin mitä täällä. Voisiko syynä olla esimerkiksi mahdollinen näkyminen Googlen hakutuloksissa? Mun blogia ei ole listattu mihinkään eikä sen pitäisi näkyä Googlessakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiiä mistä löytävät :D. Meni tosi pitkään ettei mitään tuommoisia tullut tai tuli todella harvoin, nyt niitä tulee oikein ryöppyämällä välillä. Voi tulla useita päivässä. Mun blogi näkyy googlessa, kenties se vaikuttaa... Mut, oon ruvennu jo tottumaan tuohon :D. Blogger onneksi poistaakin ne automaattisesti täältä blogin puolelta niin ei tarvi poistella.

   Poista
 2. Noista robottien kommenteista voisi kyllä ottaa mallia omaan kommentointiinkin, siis ilman sitä lopun mainostusta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ihan totta! Kun noita ihan ajatuksella lukee niin kivoja kommentteja ovat joita on ihan ilo lukea. Tietenkään lukuunottamatta sitä faktaa että jokainen noista on kirjoitettu siten, ettei tarvitse olla lukenut sanaakaan postauksesta :D.

   Poista
 3. Wow! I just love this blog! This is the best!

  VastaaPoista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.