tiistai 27. toukokuuta 2014

Se tulee!

Kuva tuotteesta myyjän sivuilta
Olen lopen kyllästynyt vanhaan harjapakkiimme. Sen lukko on mennyt rikki ja se suljetaan irtonaisella klipsulla, joka silloin tällöin kantaessa irtoaa ja kaikki leviää maahan. Pakki tuntuu myös auttamattomasti liian pieneltä, vaikka se onkin sen kokoinen että pullot mahtuvat pystyyn. Sääli luopua kivasta harjapakista, mutta toivoisin pystyväni raahaamaan enemmän tavaraa kerralla karsinan eteen. Eräästä lemppariblogistani innostuneena tilasinkin päätä pahkaa ison työkalulaatikon meille hoitopakiksi. Tarkoitus olisi nyt saada harjat, pullot ja suojat samaan lootaan, kenties joku pyyhe ja sienikin. Olen myös suunnitellut tuunaavani laatikkoa valokuvilla, joita minulla on vino pino jonkin kuva-alennuksen jäljiltä vuodelta 2012. Ois myös heppatarroja mutta saatan olla sentään niihin liian vanha.

Tilasin lootan Kärkkäiseltä, hintaan 29euroa + 5,90 postarit. Seuraan innoissani lähetyksen etenemistä:
Lahti ->Ylivieska -> Jyväskylä -> Oulu...
Kai se tulee sitten Oulusta Kuopion kautta tänne Pohjois-Karjalaan sitten.

Odottaminen ei suinkaan lopu tähän. Nimittäin tämä viikko on todella jännä. Minä palautin jokin aika sitten gradun ja valmistun. Itselleni valmistujaislahjaksi lupaamani sensation ride- satula tulee aivan lähipäivinä meille sovitukseen. Muutamme myös kesäkotiin 31.5. ja kesä saa vihdoin alkaa hevosellekin! Seuraavat ovat fiilistelykuvia viimevuoden laitumelle laskusta.

Linjakas tyyppi

Toinen syö, toinen makaa ja heppaa kuvataan eestä ja takaa

14 kommenttia:

 1. Vau, Skini on kyllä komea tuossa ravikuvassa! Meilläkin on normaalit työkalupakit harjapakkeina, eihän sinne pullot ja purnukat kaikki mahdu mutta meidän tarpeelliset kamat on mahtunut ihan hyvin. Ja työkalupakit kestävät yliuteliaan ponin pureskeluja ja potkimisia paljon paremmin kuin itse hevosille suunnitellut harjapakit. Tuo on kyllä kätevän näköinen kun sitä voi vetää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä varsin menevä ja linjakas tyyppi.

   Hevosten harjapakit tehdään onnettoman heppoisiksi, se on tosi outoo, kai niiden halutaan hajoovan jotta kansa menee ja ostaa uuden :D.

   Pakki ei ehtinyt tänään perille kun oli postin lakko. Jospa huomenna :D

   Poista
 2. Huimasti onnea valmistumisen johdosta! :)

  P.S kiva lahja itselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :D enpä ois uskonu että tääkin päivä koittaa ku gradu on pois käsistä. Saa nähä onko satula ihan pettymys lahjana vai huippulahja :D. Sit voin miettii jotain muuta jos se ei sovikkaan. Vaikka ne kärryt, ne ois nimittäin seuraavana, satuloita en enää suostu sovittamaan.

   Poista
 3. Onnea valmistumisesta ja Skinille onnea kesäkotiin muutosta, kyllä siitä taas hevosenelämä alkaa. :) Satulasta sitten tietoa, kun se saapuu!

  Ja oli vielä pakko tulla siksikin kommentoimaan, että näin teistä unta viime yönä! Te muutitte Skinin kanssa "meidän" tallille, siis samalle, jossa Taavi asuu. Se oli hauska uni, en muista mitä ihmettä me siinä puuhattiin, mutta jotain aivan järjetöntä se oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassuu kun miulle ei tuu siun kommentit sähköpostiin vaikka kaikki muut (jopa roskaposti, jonka blogger osaa blogin puolelta suodattaa pois) tulee. Mut sitte oon kaksin verroin ilosempi kun huomaan yllärinä täältä blogin puolelta katsoen että kas, on tullut kommentti. Mut jos joskus on jäänyt vastaamatta niin se ei todellakaan ole tarkoituksella! :D

   Kiitos kiitos onnitteluista ja toivotteluista <3. Satulasta tulee varmasti erittäin innostuneen hysteerisiä "iik, se tulee, iik se tulee" -tyylin postauksia ;). Ja sitte tietysti se pettymys perään ku se ei ookka hyvä, mut, odottavan aika on paitsi pitkä niin myös iloinen -on mahtavaa kun on mitä odottaa!

   Hih, aivan ihanaa. Mäkin oon nähny blogi-hevosista ja ihmisistä unia, se on kyllä jännä, niin vahvasti te ootte elämässä mukana :D. On hassun hauskaa yrittää kuvitella itseään jonkun toisen uneen, ois niin hauska tietää millaisena se toinen kuvittelee siinä unessa.

   Poista
  2. Ompas hassua! Oma sähköpostini muuten myös heittää mun omaan blogiini laittamat kommentit roskakoriin. :D

   Poista
 4. Hahah ei vitsi miten hyvä idea toi että ottaa työkalulaatikon harjapakiks! Meillä on Bessillä harjakassi joka on palvellut ties kuinka monta vuotta ja monen karvakorvan harjoja kannellut, ehkä olis pikkuhiljaa aika sekin vaihtaa uuteen... :D

  Mutta toi Skini on vaan niin upea! Kaikissa kuvissa aina yhtä sulonen, itellä kun tallissa lähes poikkeuksetta vastassa vihanen luimukorva jota vois vahingossa muuliks erehtyä luulemaan. :D Skini on hieno herra kyllä kieltämättä, sitä vois kehua vaikka kuinka ja paljon mutta ehkä tällä kertaa jätetään kehumiset tähän. Kaikkea hyvää teille ootte hirmu sulonen pari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kauan kun palvelee kunnialla niin mitäs sitä uutta ostamaan ;).

   Kiitos. Skini on aikalailla poseeraustaitoinen ;). Ja kehut on kyllä nannaa silmille ja korville, eihän omaa hepoa voi koskaan kehua liikaa ;).

   Kiitos kauniista sanoistasi ja kommentistasi <3

   Poista
 5. Vai nytkö sie sitten oot ihan valmis sieltä mihin myö siut aikoinaan hilattiin muuttokuorman kera ;) "Minä en kyl tänne jää ku siks aikaa ku on ihan pakko.. " :D "Ai joku sellanen mies joka puhuu vielä mie sie-murretta.. " :D Mä NIIN muistan ;) Ja sen kirkon.. :D
  Mä niin oottelen sua tänne!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihana. Mäkin muistan hämärästi. Niin se ihminen viisastuu ;). Mulla oli silloin hyppäys uuteen elämään ja olin aivan vieraalla maaperällä. Ja samasta maaperästä on näitten vuosien aikana tullut rakas koti.

   Ja tosiaan, nyt vihdoin valmistun. Odotelen todistusta.

   Kyllä tässä nyt pitäs ennen juhannusta sinne ehtii!??

   Poista
 6. Meillä ei hepat ihan vielä pääse laitumelle, mutta ollaan käyty jo päivittäin syöttelemässä Ukkoa. Onneksi huomenna alkaa loma niin on vielä enemmän aikaa syötellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan nyt totuteltu vihreeseen narun päässä ja käsin poimitun ruohon avulla, parisen viikkoa. Jospa ois masu vähän tottunut.

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.