torstai 29. toukokuuta 2014

Uusi temppu jonka Skini keksi itse

29.5.14
Harjoteltiin tänään vähän yhtä hupsua temppua nimittäin yritin saada Skiniä näyttämään kieltä. Se on vähän hankala hoksata ja sattuipa niin että se ravisti päätään ja samalla pisti kielen ulos suusta. Palkitsin sen ja näin siitä syntyikin pään ravistelu -temppu. Skini keksi siis ikäänkuin itse tuon. Tallikaveri ja kamera olivat ulottuvilla joten saimme uudesta tempusta myös videon.

 Video (vain 30sek) ei jostain syystä tarkentunut, mutta näkee siitä kuitenkin.
Tapa jolla pyydän sitä on vähän hassu, päästän naksutusääntä kielellä ja heiluttelen kämmentä kasvojeni edessä. Kielen naksutusäänen piti siis pelkästään olla alunperin pyyntö kielen näyttämiseen. Se rupesi tajuamaan että hommassa on kyse siitä että se liittyy jotenkin suuhun. Niinpä se rupesi tarjoamaan pusua monesti, siksi rupesin heiluttelemaan kättäni naamani edessä kuin merkiksi että tää ei tarkota pusua, vaan jotain ihan muuta. On tosi vinhaa kun yrittää keksiä toisistaan eroavia tapoja tämmöisille tempuille. Sitten näyttää ihan pölvästiltä :D.

29.5.14

8 kommenttia:

 1. Heh, kuinka symppis! Skini on niiiiin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 se on kyllä melkoisen kekseliäs ja motivoitunut ;)

   Poista
 2. Hih, tuo kielen näyttäminen olisi kyllä kiva temppu. Hmm... Pitäsköhän yrittää sitä seuraavaksi. ;)
  Suloinen Skini. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilehan ihmeessä, se ois aika hupaisa temppu oikeesti se kielen näyttäminen. Me ollaan pitkään harjoteltu sitä mutta ei oo vaan saatu oikeen hirveen selvästi sitä esille. :D

   Poista
 3. Ihana :)) mun vuohi osaa näyttää kieltä pyynnöstä. Se ei kauheen helppo ollu kyllä opettaa, mutta monen kokeilun kautta lopulta onnistu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ois hauska nähdä moisesta video!

   Meillä kielen näyttämisen opettelu etenee tosi hitaasti, se on vaikea. Nyt oon saanu sen sille asteelle että se osaa lipoa/maiskutella, mutta ei taida vielä hoksata että se liittyy kieleen se temppu..

   Poista
  2. Täytyypä jostain kaivaa videopätkä näytille. :) osaa se vaikka mitä muutakin toki. Hepan kans vasta alotellaan, mut ehkä sekin joskus. Teillä on kyl kivasti jo temppuja hallussa, toi päänravistelu on kyl hauska. :) espanjalainen käynti on vähän näyttävämpi Skinin kuin mun vuohen esittämänä.. ;)

   Poista
  3. Näkisin mielihyvin videon ;).

   Ja kyllähän noita temppuja ja taitoja on jo aikamoinen läjä :D. Espanjalainen käynti on toki näyttävämpää varmaan mutta aika hauska se varmasti ois vuohenkin esittämänä ;)

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.