torstai 15. toukokuuta 2014

Epäonnistuneet valokuvat II


Odotan aina innolla näkeväni kuvia Skinistä, tai minusta ja Skinistä yhdessä. Onnistuneiden kuvien saaminen ei ole kuitenkaan helppoa. Viime kuussa (20.4.) yritettiin ottaa vähän enemmänkin yhteiskuvia. Seurataan siis edellisen saman aiheen postauksen jalanjälkiä ja julkaistaan kaikenkirjavia yhteiskuvia.

Öh, mitä tässä tapahtuu?
Muuten ois ihan kiva mutta tausta on puhkipalanut

Voi miten söpö kärsä tuolla hepalla on, mun oikee käsi on jotenki tosi hassusti


Hmm...


Voi ei, mitä tässä tapahtuu?

Seuraus siitä mitä käy kun hevosta yrittää houkutella porkkanalla olemaan eläväinen kuvassa
Huoh. Ilme ja tarkennus


Voi ihmisen ilme..
Hmm, hevosparkaa innostaa

Kun ihminen olis aurinkoinen niin hevonen livistää poseeraustilanteesta..

Poseeraa keskenäs..

Houkuttelua porkkanalla.. teennäistä :D

Näytetääs temppuja. "Näin hevonen syö kätesi"En mä tiiä mitä tästä pitäisi edes sanoa :D

6 kommenttia:

 1. Heh, hauskoja kuvia :D varsinkin toiseksi viimeinen!

  Olen huomannut, että usein itse on kaikista kriittisin omia kuvia katsellessa. Minä en nimittäin nähnyt kuin ehkä yhdessä sinulla hassun ilmeen ennenkuin luin kuvatekstin :D Mä näen myös omista ratsastuskuvistani tuhat ja kaksi virhettä aina, mutta tuntuu että muilla se ei pistä lainkaan niin pahasti silmään.

  Ja minä vielä niin tulen joskus kameran kanssa teitä moikkaamaan! Kun vaan keksisi jonkin hyvän tekosyyn lähteä edes sinnepäin reissuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).

   Kenties oisin sitten voinut laittaa näitä enemmänkin, en vaan tohtinut ;). Kyllä ihmiset tosiaan kiinnittää ihan eri asioihin kuvissa huomiota. Itsellä on ihan omat tulkinnat ja tapa katsoa omia kuvia.. :S

   Tule tule! mikäs tekosyy siihen tarvitaan, eikunvaan matkaan. Kesä on oivallinen hetki tehdä vähän reissuja :).

   Poista
 2. Nää on just ihania kuvia, jotenkin tulee paljon lähemmäs lukijaa kun on erilaisia ilmeitä ja tilanteita eikä kaikki niin poseeraavia tavallaan.. Tykkään muutenkin kyllä blogistasi ja Skinny on ihana! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva kuulla :). Normaaleihin postauksiin en oikeen osaa näitä käyttää mutta on ne jostain syystä ihan hauska järjestää omaksi kokoelmakseen. Kenties teen näin jatkossakin :D

   Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 3. On just kivaa , kun on erilaisia ilmeitä, eikä vaan perus hymyä ja paikallaan pönöttämistä :) sain hyvät naurut Skinin ilmeistä :D: tee jatkossakin näitä , nää on tosi hauskoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos :). Täytyy jatkossakin laittaa :D

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.