tiistai 8. heinäkuuta 2014

Paljon kesäkuisia kukkakuvia


kesäinen tuulihattu 10.6.14

Tuntuu kuin kesä valuisi sormien läpi, niin nopeasti päivät viuhahtelevat ohi. On jo heinäkuu. Tässä vielä kesäkuisia kukkaiskuvia. Ensimmäinen nähtiin kun toivoteltiin juhannuksia, mutta pitää niitä muitakin laittaa näytille, kun niin kova sählääminen siinä oli.


Näkeekö se sieltä ees mitään? Voi pikkuista kun kiusataan kukkasilla
 Kukkaseppeleen tekeminen on vaikeaa. Saan sen onnistumaan kutakuinkin ainoastaan voikukista, ja silloinkin kukat kiertävät seppelettä sen sijaan, että seppele olisi täynnä kukintoja. Seppeleet näyttivät minusta lähinnä joltain harakanpesiltä.

Voe voe. Räjähtänyt seppele


Tästä kuvasta on tykätty tosi monta kertaa facebookin "ei menny kuten strömsössä" -ryhmässä

Yritin tehdä pienempää ja siistimpää seppelettä seuraavaksi.....mutta aika laihoin tuloksin. Seuraava seppele oli ennemminkin kukkaotsapanta.

"ihan tosi, mikä uus villitys tämä nyt on?" "Mitä sä nyt oikeen haet?"
"Mmm... äiti, tää on vähän epäilyttävää toimintaa.."
"No poseerataan nyt vähän"

Miehekäs mies
Skinin mielestä tälleen voi hyvin antaa ihmisen kuvattavana, kunhan saa itse keskittyä olennaiseen

6 kommenttia:

 1. Ihana Skini. :D <3 Mä en edes yritä seppeleen tekemistä, ei vaan luonnistu näiltä sormilta. Olis kyllä kiva saada Koostakin joskus seppelekuvia, mut pitänee palkata seppeleentekijä erikseen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Joo se on yllättävän vaikeeta... mä kun vähän harjottelen niin oon palkattavissa;)

   Poista
 2. Kohta kahlannut blogisi läpi ..Hyviä kuvia sulla paljon mutta nämä seppelekuvat vaan mun mielestäni melkein parhaat ...ei meinannut nyt iltasella tulla naurusta loppua kun katselin Skinin ilmeitä kukkaryöpyn alla (olisko väsymyksellä myös osansa )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihania ja ensi kesänä ehdottomasti näitä lisää. Oikein kesäiset kukkamekkokuvatkin on Skinin kanssa ottamatta. Voi ensi kesä, tule jo.

   Heh, ilmeet on kyllä vähän semmosia että hevosparka on joutunut olemaan kuvaustilanteissa kyllä ihan tarpeekseen. Vähän se yrittää välillä "piristyä" ja näyttää kiinnostuneelta mutta ei sitä oikeen meinaa jaksaa mun kukkahömpötykset kiinnostaa ;)

   Hatunnosto siulle jos oot blogin käynyt läpi, huh, papukaijamerkki! :D

   Poista
 3. ps. tarkoitin ihan omaa väsymystäni Skini näytti hyvinkin pirteältä :)

  VastaaPoista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.