lauantai 19. heinäkuuta 2014

Saanko esitellä, meijän omat silat!

Selustin johon on löytynyt keskikoukku
Sain ystävältäni ylimääräisen selustimen, mahavyön, aisalenkit, aisaremmit ja ohjat. Siitä sitten innoissani aloin kasata omia valjaita kasaan ja aloin etsiä käytettynä loppuja osia. Lisäosat löysin seuraavin hinnoin:
 • keskikoukku (sekin ja häntäremmin kiinnitys) 6€
 • rintaremmi pitkillä liinoilla, 24€ posteineen
 • silatyyny korkeasäkäiselle 40€ posteineen
 • häntäremmi kapalla, 18€ posteineen
 • Yhteensä siloille tuli siis hintaa  88€ -etenkin tuo korkeasäkäisen silatyyny oli varsin arvokas, samoin pitkäliinaisia rintaremmejä ei meinaa alle 30euron löytyä edes käytettynä. 
 • Uutena pitkäliinaiset rintaremmit maksavat jonkin euron päälle 40euroa. Niinikään häntäremmien hinta uutena on yli 40euroa. Korkeasäkäisen silatyynyt ovat nekin hinnoissaan, vastaan tuli googlesta jopa 6:lla alkavia hintoja. Netistä ostettuna noille uusillekin osille olisi tullut vielä postikulut päälle.
 • Nyt huomaan, että kannattaa ostaa ennemmin koko silapaketti kuin kerätä osia. Mutta nyt meillä on omat silat sunnuntaiajeluita varten! Lainakärreillä mennään toistaiseksi mutta haaveissa toki on omat kärritkin.
Kaikki remelit


Ihka omat silat

On muuten pakko laittaa silat lahjoittaneen ystäväni (kiitos!) lv:stä pari kuvaa tänne. Oli tarkoitus tehdä postauskin kun harjoteltiin hänen kanssa maastakäsittelyä 3 päivän ajan, mutta se jäi kun tätä touhua on niin paljon. Ihana uus hevosystävä, oispa hän lähempänä <3 . Tätä käsittelis mielellään ihan päivittäinkin.

Ystäväni lämminverihevonen

Ystäväni lvhevonen, eikö oo nätti!

8 kommenttia:

 1. Hitsi ku oisin tienny että keräilet osia, mulla on täysin tarpeettomana pitkäliinanen rintaremmi, olis lähteny hyyvin halvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Ois pitänytkin kysellä blogin kautta osia :/. Jälkiviisaus on paras viisaus.

   Poista
 2. Onpas kaunis tämä rautias lv :)

  VastaaPoista
 3. No se on myynnissä että eikun vaan ostamaan.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi justiinsa kun pääsin sen kanssa vähän alottelemaan, ois ollu niin kiva aina nähdä sitä teillä. Ei meillä kyllä ole nyt toiselle hevoselle paikkaa ;). Jos joku maksais viulut niin voisin sitä käsittellä ja ratsastella ;)

   Poista
 4. Ihana punainen! :o :) ^-^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hänen puolestaan, ja myytävänäkin hän on, että siitä vaan täysiverinen lv-hevonen arabien kaveriks ;)

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.