keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Skinin ja laidunkaverin elämä hymyilee

Ensitapaaminen
Skini ja laidunkaveri ovat nykyään tosi sopuisia keskenään. Kyllä ne ovat alusta asti yhteen lyöttäytyneet, mutta alkukesästä oli vähän känkkäränkkää välillä -semmoisia murhaavia mulkaisuja ja oman paikan etsimistä. Silloin ne eivät aina välttämättä mahtuneet sisälle päivälevolle samaan aikaan vaan jompi kumpi torkkui ulkopuolella. Ja yleensä kun päästin Skinin takaisin pihattoon, niin se ajoi Suokkikamun heti ulos. 

Laitumelle laskun välien selvittelyä toukokuun vikana päivänä 2014

Nyt niiden ystävyys on syventynyt. Ne ovat usein pihatossa päivälevolla kun tulen eikä Skini aja sitä enää pois kun laitan sen pihattoon. Muutenkin näyttävät menevän ja tulevan yhdessä. Iltaisin niillä on kuulemma myös yhteiset "treenit" -ne innostuvat spurttailemaan yhdessä ja harrastavat liikuntaa. Ystävyyden syventyminen saattoi alkaa siitä, kun käytiin muutaman kerran Suokkikamun kanssa maastolenkillä. Ken tietää, hitsasivatko yhteiset tutkimusretket niitä lähemmäs toisiaan.


Peräkanaa menevät
Minusta niistä on tullut jopa läheisempiä kuin mitä Skini oli viimekesäisen kamun kanssa. En tosin ole nähnyt tai kuullut Skinin ja Suokkikamun rapsuttelevan ja hoitavan toisiaan, eivätkä ne ole aivan niin täyssävyisä parivaljakko kuin naapurilaitumen issikkakaverukset, mutta selvästi ne ovat hyviä ystäviä. Olen tästä niin iloinen, elämä on aina ihanampaa jos on mukava elämänkumppani jonka kanssa jakaa arkea <3.

Yhdessä juomassa <3
Parivaljakko laiduntaa

Toinen vahtii, toinen piehtaroi

2 kommenttia:

  1. Ukolla on ollut nyt vuoden sama tarhakaveri. Toivon kovasti, että niiden suhde siitä lujittuisi ajan myötä. :) Kyllä se hevonen selkeästi on laumaeläin. Ukko tarhasi kymmenen vuotta yksi, mutta kyllä se selkäesti tykkää hevosseurasta varsinkin, kun se kuitenkin saa olla yöt ihan rauhassa omassa karsinassaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on, kyllä jos vaan sopu löytyy niin varmasti ovat onnellisempia yhdessä. Onhan se ihmisenkin elämä yksin aika kurjaa..

      Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.