lauantai 16. elokuuta 2014

PikkuE teoriakoe on hyväksytty

Kuvailua 14.8.2014
Nyt on BE-teoriakoe suoritettu, jippii. Kiitos hyvistä, selventävistä, kommenteistanne liittyen edelliseen postaukseen aiheesta. Massojen pyörittely ei ole mitään yksinkertaista minusta, vieläkään, mutta lienee tuo teoriapuoli kuitenkin tarpeeksi hallinnassa. Viikon päästä on ainakin yksi ajotunti ja jos tuntuu siltä niin ajokoe heti sitten sen jälkeen.

14.8.2014

2 kommenttia:

 1. Lohdutuksen sanana, että suurimmalti osin tuo massojen pyörittely on vain "kortittomien" murhe. Sitten kun se BE-kortti löytyy, sillä saa vetää käytännössä kaikkea, ei tarvitse huolehtia kuin siitä, että auton vetokyky riittää vetämään sitä mitä todellisuudessa on perässä (trailerin omapaino + hevonen + mahdollinen muu irtaimisto) ja että trailerissa ei ole ylikuormaa (harvemminhan tätä käy, mutta edelleen löytyy tapauksia joissa rakenteidensa puolesta "kahden hevosen" trailerissa voi olla paperilla kantavuutta vaikka alle 800 kiloa - tästä kaksi isoa hevosta menee käytännössä aina yli). Tsemppiä ajotunnille ja -kokeeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin tuo on kyllä totta :), onneksi. Nyt kun teoria on hyväksytty niin riittää että osaa laskea nuo käytännön kannalta mikä on sallittu lasti.
   Kiitos tsempistä, ajotunneille ja etenkin kokeeseen sitä tarvitaan! Vihdoin olen siinä vaiheessa, että pääsen todenteolla varaamaan ajotunnin, kenties tälle viikolle jo :D

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.