tiistai 26. elokuuta 2014

Valmistujaiskuvia


1. Miun suosikkikuva tällähetkellä

Maisteriksi valmistumisen kunniaksi otettiin valmistujaiskuvia -tietysti yhdessä Skinin kanssa. Aikanaan ylioppilaskuvatkin otatettiin rakkaan kisuni kanssa (joka onkin tässä blogissa esiintynyt vain kerran aiemmin, haastepostauksen yhteydessä). Tuolloin otettiin semmoisiakin kuvia, joissa olen yksin, mutta nyt otettiin ainoastaan kaverikuvia.

Ylioppilaskuvissa poseerattiin rakkaan Inkku-kissani kanssa

Maisterikuvat otettiin 14.8. joka osoittautuikin viimeiseksi päiväksi säiden osalta saada kesäkuvia. Siitä alkaen sää on ollut paljon syksyisempi. Haaveilin valmistuessani kesäkuisen kesäisistä kuvista, sillä ylioppilaaksi kirjoitin joulukuussa ja olisi ollut kiva saada perinteisen kesäisiä valmistujaiskuvia tällä kertaa. Kuvien ottaminen kuitenkin vain lykkääntyi eikä sille meinannut löytyä aikaa. Ehdottomasti siis parempi saada elokuisia kuvia kuin ei kuvia ollenkaan!

2. Tästä itse tykkään
Tämän postauksen kuvat ovat omalla pokkarillani otettuja. Laitan ensin näitä enempi poseerauskuvia. Kuvat on numeroitu joten kertokaahan suosikkinne. Mun on nimittäin tarkoitus myös valita näistä kuva kiitoskortteihin.

3.
Valokuvaajakin kävi paikalla ja hänellä oli myös muutama onnistunut -lisäilen ne sitten tänne myöhemmin. Kuvia on niin paljon että täytyyhän niistä nyt iloita useamman postauksen verran.  Koska viimekesäisistä epäonnistuneista kuvista tykättiin yllättävän paljon, epäonnistuneet tilannekuvat ovat tälläkin kertaa päätymässä omaan postaukseensa. Minusta tuntui välillä että koko kuvaus on pelkkä fiasko ;).

4.


5.


6. tämä olisi kiva mutta vaalea ihoni hohtaa liikaa auringossa :/

7. Skinillä olisi tosi söpö ilme tässä mutta väreille on käynyt jotain hassua

8. Kaiketi melkein ainot kuva jossa miun mekkokin näkyy
9.
10.

11.


10 kommenttia:

 1. 2. on paras, tuommonen sopivan hillitty, rauhallinen ja semmonen hieno. :)

  VastaaPoista
 2. 2 ja 5 ovat suosikkejani. :) Saanko muuten kysyä, että, miksi kissasi Inkku jouduttiin lopettamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidät vitosesta, en oo oikeen itse vielä päättänyt mitä siitä ajattelen. Kiva se on, joskin vähän erilainen :D.

   Ja toki saa kysyä. Inkku ressukka sai jonkinlaisen syövän, se sai lääkityksen jota se ei oikein kestänyt ja sille kertyi vettä keuhkoihin. Mitään ei ollut tehtävissä. Se oli niin kamalaa, että ajattelin, etten enää koskaan ota lemmikkiä, sillä menetys mursi minut niin syvästi. Mutta kuinka kävikään, päätin etten sittenkään voi olla ilman eläintä, enkä halua elää elämääni saamatta kokea hevosen omistajuutta.

   Poista
 3. 2 tai 9. Ehkä 9, kun siinä tähytään jonnekin kaukaisuuteen. Kaikki muut kuvat ovat omalla tavallaan ihan ok, söpöjä, kivoja, nättejä jne. mutta ei valmistujais/kiitos-korttikuvia. En laittaisi kiitos-korttiin söpöstelyä lemmikin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitoskorttiin täytyy valita vähän oman tyyppisensä kuva ja mietin tosiaan että tuo ykkönen vaikka onkin mun suosikkeja, ei ehkä sopisi kiitoskorttiin.

   Onneksi valokuvaajan kuvista tulee vielä vaihtoehtoja.. toivottavasti :D

   Poista
 4. Skini on niin ihanan ilmeikäs ja persoonallisen näköinen hevonen, noi korvat varsinkin on niin söötit! Mun lemppareita oli ensimmäinen ja kolmas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 ihana kun joku kehuu minun rakasta tötterökorvaa.

   Poista
 5. Ysi on oma suosikkini, kakkonenkin kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo pari jotka tykkää ysistä, aika jännä :D! Kiitos, ehkä katson sitäkin kuvaa vähän toisella tapaa jatkossa -en itse pitänyt sitä kovin kummoisena :), ihan kivana kylläkin.

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.