sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Juottamista

Olen yrittänyt lisätä Skinnyn juomista, jotta elimistö saisi vähän huuhtelua. Dermavital on alettu turvottaa, siinä saa vähän nestettä menemään kuin vahingossa. Lisäksi olen yrittänyt saada sen juomaan tarjoamalla jotain herkullista, mutta vähäsokerista. 



Aloitin luomu-porkkanamehusta (sokeriton), jota laimensin lämpimään veteen. Ei maistunut. Kun laitoin sekaan omenaa, se joi mehua sen verran, että sai syötyä omenat ämpärin pohjalta. 

Siellä sitä on, maista edes


Pieni ryyppy porkkanameua


Ja kun on juotu pikkuhöräys, voi jo mieluummin syödä ruohoa

 Ennen lenkille lähtöä tullaan vielä maistamaan, menisikö mehua vielä vähän tässä välissä..


Kato, tuolla, juo
Joisko tuota nyt

Ehkä ihan vähän voin vielä juoda, omput on hyviä

Koska Skinny pitää omenoista, yritin seuraavaksi omenatäysmehua (ilman lisättyä sokeria). No, se ei maistunut sen paremmin. Sitten aloin antamaan vain lämmintä vettä omenoiden kera, sitä se juo ihan yhtä paljon tai vähän kuin mehujakin. Omenoissahan on myös nestettä, joten siinä sitä menee mukana myös :).

2 kommenttia:

  1. Oi! Tunnistan nuo mahtavat maisemat! Vietin itse monet kesät tuolla silloin, kun paikalla toimi vielä vaellustalli :) Ihanaa, että paikassa on edelleen hevosia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Mikä sattuma! :D Onpa kiva kuulla että on oleiltu samoissa maisemissa :D! Minä vaan en ole vielä löytänyt niitä pitkiä hyväpohjaisia reittejä, joita ympäristössä pitäisi olla :( ehkä sitten ensi kesänä. Naapurien kanssa on kyllä ollut puhe, että reittejä katsottaisi mutta kun jokaisella on omat kiireensä niin ei ole vielä saatu aikaan :). Millaisia nuo reitit mahtoivat olla? Metsäpolkuja? Vieläkin hienompia maisemia? Kyllä jo tuossa tilan maisemassa silmä ja sielu lepää :), rakastan mm. tuota vanhaa aittaa jossa meillä on varusteet, ja kesäistä harjauspuomia :), puhumattakaan auringonlaskuista ja rinnemaisemasta.

      Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.