keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Neljä rakennekuvaa

Nyt 1.10.2014 aika hyvä :) ja hyvä talvikarva jo ponilla

Tämä upea kuva on otettu myös syksyllä, vuonna 2011, eli aika hyvä vertailukuva ylläolevaan. Näissä ei itseasiassa juuri paljon eroa näy
5 kuukautta sitten 30.5.2014 liian hoikka mutta kieltämättä sporttinen, tai ainakin sporttisempi kuin se pieni pyöreä pörröinen ponipallura joka se on talvisin /för mager men sportslig

3-vuotiaana vuonna 1999, tässä ihan ihan himpun enempi rasvaa kuin ylläolevassa kevätkuvassa, sporttinen tässäkin

6 kommenttia:

 1. Heh :) sielläpäin eletään jo marraskuuta me täällä Sastamalassa ollaan vielä lokakuussa ;) Hyvässä kunnossa sun Heponen on ja karva kiiltää Meillä kanssa tullut jo vahva pörrönen talvikarva mikä on hyvä kun asuvat ulkokarsinoissa ....Ratsastus vaan on sitten tuolla karvalla hiostuttavaa :/ siis hevoselle ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo katohan... tossa susirajalla vaihtuu jo kuukaus. Täytyy korjata XD! Tätä ei meinaa saada millään hikeen talvella, mutta meillä onkin varmaan niin kevyttä :)

   Poista
  2. Veikkaisin kumminkin että parempi kunto teillä kuin meillä :)

   Poista
 2. hienot ratsulihakset rakentunut noihin kahteen vikaan kuvaan verrattuna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla jos olet sitä mieltä :). Minä en huomaa eroa kuin lihavuuskunnossa, tuo on aina keväällä hoikimmillaan ja syksyllä taas mukavan pyöree koko kesäkauden syöneenä.

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.