torstai 23. lokakuuta 2014

Uudet kengät ja housut


Olen varustautunut henkilökohtaisesti (hevonenhan on varustettu jo ajat sitten) tähän talveen kahdella uudella ostoksella.

Equipage paddock boot

Joensuun ravi- ja ratsastusvarusteesta 39,90€
Ihanan kevyet tummanharmaat saappaat. Näiden kanssa askel ei paina. Jalat ovat pysyneet lämpiminä ja kuivina päivittäisessä käytössä. Hintakin oli mielestäni edullinen. Edelliset saappaani olivat perinteiset Nokia reef- kumpparit jotka kestivät päivittäistä käyttöä pari vuotta kunnes olivat täysin repaleilla jokapuolelta. Kun en löytänyt uusia semmoisia, ostin nämä, ja kylläpä kävikin hyvä tuuri, olivat nimittäin Nokian kumppareita halvemmat.

Horze frost rider talviratsastushousut

69.95€, alennuksessa 55,96€
Ensimmäiset talviratsastushousuni, jotka eivät ole topparatsastushousut. Näistä luvataan seuraavaa "Lämpimät talviratsastushousut joustavalla kokopaikalla. Uusi, tekninen ja lämmittävä kangas on mukavan tuntuinen kylmällä säällä." Katsotaan lunastavatko housut lupauksensa.

Kuva vielä taaakin :D

Tarkoituksena olisi ostaa vielä ratsastushaalari. Vinkatkaahan äkkiä jos on hyviä ehdotuksia ja kokemuksia!

8 kommenttia:

 1. Meillä toimii pilkkihaalarit, joihin silvoin vanhoista (kuluneista) housuistani kestävät paikat ja ompelin ne haalarin jalkoihin :) Toimii!

  VastaaPoista
 2. Kerro sitten miten noi ratsastushousut on toimineet! Kiinnostaisi talviratsarit (ei toppa) täälläkin. Omistan yhen parin softshell - ratsastushousuja, jotka ovat tosi kivat täällä tuulen armoilla mutta valitettavasti aivan liian isot (leveät, huono malli kukkakeppi-ihmiselle). Vihaan toppahousuja mutta kesäratsarit ovat auttamattomasti liian kylmät, joten jokin toinen vaihtoehto kiinnostaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ensikokemukset ulkona eivät olleet kovin rohkaisevia. Olen palellut noissa vaikka alla on kalsarit. Ja kun laittaa kalsarit niin housut tippuu ja niitä joutuu nykimään kokoajan. Kuinkas kylmä teillä siellä tulppaanimaassa on? Josko siellä tarkenisi joillain tämmöisillä? En huomaa paksuihin kesähousuihin verrattuna toistaiseksi mitään eroa. Paitsi onhan nuo silleen kivat kun on uudet ja ihan laadukasta kangasta ja ilman kalsareita istuu ihan hyvin vaikka istuvuus vois olla parempikin.

   Mulla on myynnissä yhdet kukkakeppitoppahousut (36long) mutta niitä tuskin kannattaa tulppaanimaahan asti lähettää ja toisekseen ne ei oo ratsastushousut :D. Sit ois yhdet tavan ratsastushousutkin myynnissä, kokoa 38, mut nekään tuskin on semmoiset mitä tarviit ja varmaan sulle liian isot. Damn.

   Ehkä sun pitäis löytää kukkakeppimalliset softshell-housut jos ne on muuten hyvät :)?

   Poista
 3. Hahaa! Minäkin perustelin juuri itselleni, että tarvitsen kesäratsastushousujen ja toppahousujen välille kolmannet "välikausihousut". Päädyin näihin: http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=100284 Ovat olleet ihan huiput! Harmittaa ainoastaan se, että en ole tajunnut ostaa vastaavia aiemmin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noista haaveilin jo ajat sitten ja eilen toppahaalarivalikoimaan petyttyäni pistin minäkin tuommoset tilaukseen.

   Poista
 4. Miekin haluaisin ehdottomasti kuulla onko lämpimät noi housut! Mie ostin oman haalarini ihan prismasta ja on palvellu loistavasti vaikkei ratsastukseen oo tarkoitettukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päädyin sittenkin ostamaan henkselihousut, katotaan oisko niistä mihinkään. Ratsastushaalarivalikoima on todella kallista ja huonoa.

   Nuo housut eivät ole kyllä minusta olleet niin hyvät kuin ajattelin. Tai siis muuten ovat hyvät -uudet ja ihanat mutta ei minusta millään lailla lämpimämmät kuin tavan ratsihousut :(. Reidet on olleet jäässä pari päivää vaikka oli yhdet kalsarit alla.

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.