keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Syyskuinen ajovideo

2.10.2014

Talvi on tullut ja nytkös on jälleen kiirus saada materiaalit julkaistua aiemmalta vuodenajalta :D! Tässä siis vielä yksi ajovideo syyskuulta. Mieheni oli pyöräilemässä kanssamme ja kuvaili go prolla omasta näkövinkkelistään. Hieman erilainen näkökulma siis. Miehelläni oli myös nopeusmittari ja perusvauhti vaihteli 10-17km/h välillä.

Lenkillä oli paljon hirveitä hirvikärpäsiä, yksi hieman pelottava koira ja pelottava järvi (ja erityisen pelotava vene!) sekä auto, joka ei ollut pelottava. Videosta tuli aika pitkä (3,5minuuttia) joten papukaijamerkki sille, joka jaksaa katsoa kokonaan.


6 kommenttia:

 1. Mukava saada taas ajovideotakin! Hyvä idea kuvata menoa pyörän päältä eikä kärryiltä, niin näkyy muutakin kuin hevosen takapuoli. :D Meillä kärryillä mennään ravissa tasan niin lujaa kuin jaloista pääsee, joten tuo teidän vauhti vaikuttaa niin rauhalliselta, että ihan kateeksi käy... Skinilläkin näyttää olevan tapana peitsata kun vähän jokin jänskättää :D Jimpalla myös ja samoin silloin, kun ei saa ravata vaikka kuinka haluaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että oli tervetullut, minä vähän epäilin että kaikki ois jo kyllästyneet näihin ;). Saat sen papukaijamerkin *ole hyvä*. Skini on todella peitsiherkkä ja passiherkkä. Ehkä sillä on peitsareita jenkkilöistä suvussa ;).

   Poista
 2. Ihana video, oishan tuota jaksanut kattoa pidempäänkin! :)

  VastaaPoista
 3. Katsoin! Hauska kuvakulma, kun tosiaan näkyy koko valjakko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, vau, jo kolmas papukaijamerkki! en oisi uskonut :)

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.