lauantai 4. lokakuuta 2014

Syksyisiä kuvia ja videoita


Terveisiä kuluneen syyskuun puolelta!

vaaramaisemaa
kaunis yläpelto ja haalea sateenkaari

26.9.2014 pellolla

Peltolaukkaa syyskuun lopussa, 18sek :D. Harmi ettei nättejä laukannostoja näy kun isäntäperheen talo olisi näkynyt myös, olen kuitenkin todella tyytyväinen laukannostoihin ja rauhalliseen peltolaukkaan.Tässä toinen video, go prolla otettuna. Vähän käyntitaivutuksia ja laukannostot. Ja vielä kuvia, joita otin tuon edellisen videon ratsastuksen päätteeksi, kun oli niin kaunista.


Aurinkoisista kuvista vielä toisenlaisiin syystunnelmiin, sillä meillä oli hetken aikaa jo talvikin. Tietkin oli pari päivää niin huonossa hapessa etten päässyt tallille. herkkutarjoilua

7 kommenttia:

 1. Oho, lunta :D Mullekin kelpaisi pakkanen niin kuolisi kaikki polttiaiset vaikken talvea muuten kaipaakaan yhtään. Milloin tulee taas satulajuttua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tuli 40cm lunta ja puusto ja pensaat oli kuin pommituksen jäljiltä :D. Onneks nyt saa nauttia tästä "oikeesta" syksystä :D.

   Itseasiassa juuri eilen tuli "uusia" satula-uutisia kun mulla on nyt ollut apukäsiä tallilla ja satuloiden testaaminen on ollut helpompaa. Sensation ride jätti eilen nätit jäljet! Kameraa ei tietenkään ollut käsillä joten yritän ottaa kuvat jäljistä ja saada hepan enempi hikeen niin sitten ois postauksen aihetta.

   Poista
 2. Ihania nuo pääkuvat ja mielestäni hyvän sekä hallitun näköistä laukkaa :)

  VastaaPoista
 3. Aika laadukkaat varusteet! :"D. Jos voisin, ni ostaisin sulle ihan kunnon 3-tonnin satulan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan viestin vittuiluna mutta vastaan kuitenkin. Kyllä kiitos, pidän laadukkaista varusteista ja siksi meillä niitä onkin :). Kaunis ajatus ostaa meille 3 tonnin satula, yritän pärjätä kuitenkin siihen asti näillä kahdella pikkasta vajaan 2 -tonnin satulalla :).

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.