maanantai 27. lokakuuta 2014

Blogi facebookissa

22.10.2014 Pörröinen karviainen hymyilee

Yksityiselämässäni tapahtuu paraikaa isoja myönteisiä muutoksia, jotka saattavat vaikuttaa blogin postaustahtiin. Onneksi postaustahti on tähänkin mennessä ollut säännöllisen epäsäännöllinen ja lukijat ovat roikkuneet mukana, vaikka postauksia tulee kuukaudesta riippuen 4-10. Jatkan mieluusti samalla linjalla ja motivaatiota blogin pitoon on. Motivaatiosta huolimatta aika on enemmän kortilla 3.11. alkaen, joten loin Skinille omat facebook-sivut. En vielä tiedä sivujen funktiota. Ajatus taisi olla se, että voisin sinne postata joitain lyhyitä päivityksiä tai kuvia, etenkin jos kävisi niin ikävästi, että blogin pitoon ei löytyisi lainkaan aikaa. Sivut taitavat löytyä hakusanalla "Skyfighter" ja ne ovat toistaiseksi tyhjät, seuraamaan pääsee tykkäämällä sivusta. Aika näyttää, miten fb-sivut ja blogi tulevat toimimaan jatkossa.Kaikki kuvat on otettu 22.10., jolloin meillä oli vielä hieno aurinkoinen talvi. Sittemmin on satanut vettä ja vesi vei hienot hanget.

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti ainakin jotain juttua Skinistä vielä tulee Tykkään tosi paljon tästä blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin nyt suoran linkin tuohon tekstiin, muillakin oli vaikeuksia sivun löytämisessä https://www.facebook.com/skyfighter1996
   Ihana kuulla että kaipailet tätä blogia, tai siis tykkään. Mäkin toivon että blogi voi jatkua kuten tähänkin asti :)

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.