tiistai 21. elokuuta 2012

Shiatsuhierontaa


 Siellä hän pistelee menemään tyylikkäästi korvahuppu kaulalla :D.

Ja hyp-py!

Koikkaloikka

Näistä vauhdikkaista kuvista on tarkoitus edetä juuri päinvastaiseen, eli rauhallisuuteen ja rentouteen. Skinny sai nimittäin shiatsuhierontaa -ai että mitä luksusta, myös hevosen mielestä :D. 

Oltiin ladossa ja ensin Skinny olisi kovasti halunnut tutkia latoa, mutta mitä edemmäs hoito eteni, sitä rauhallisemmaksi ja rennommaksi se kävi. Se käyttäytyi hoidon aikana ihanan intuitiivisesti, laski lonkkaa, venytti kaulaa/kylkeä tai ojensi päätään sen mukaan, mistä hieroja hoiti. Välillä sen ylähuuli lähti kerrassaan lentoon ja sekä hieroja, että minä saimme hoitoa vastalahjaksi. Se väpätytti ylähuulellaan pitkin kasvojani ja käsivarttani ja oli todella hellyyttävä. Se alkoi myös haukotella yhä enemmän ja enemmän ja hoidon loppua kohden sen silmät olivat melkeen puolitangossa. Olisinpa saanut kuvia niistä makeista haukotuksista ja väpättävästä ylähuulesta... Mutta joskus sitä on vain oltava hetkessä ottamatta kuvia. Hierojalta sain hyviä vinkkejä, mihin voin nyt hoidossa kiinnittää huomiota. Koska latoon ei tälläkertaa tullutkaan ötököitä, menemme sinne jatkossakin niitä pakoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.