torstai 9. elokuuta 2012

Löysimme uuden reitin


Skinny tulee laitumelta tervehtimään


Lenkki, jolla aloitimme kävelyretket, on lyhyimmillään tosi lyhyt. Se kiertää laitumen ja epämääräisillä lisämutkilla siitä on saanut about puolen tunnin lenkin. Lisämutkat tarkoittavat, että käydään siellä täällä kääntymässä koska mistään ei pääse varsinaisesti mihinkään, vastaan on sattunut vain umpikujia. Siksi lähdettiinkin eräänä päivänä ekaa kertaa toiseen suuntaan hiekkatietä. Skinny oli silminnähden mielissään, kun pääsi uteliaana katsastamaan uusia paikkoja. Löydettiinkin paitsi miltei polkua muistuttava painauma umpimetsässä jossa käytiin rämpimässä, niin myös mukava pätkä metsätietä, jolla oli suurimmaksi osaksi tosi hyvää metsäpolkupohjaa. Siinä oli kiva kävellä. Tie ohitti pienen nuotiopaikan ja siinä tie teki mutkan, jossa nuotiolaiset saavat siis auton käännettyä…

..Seuraavana päivänä oli sateen jäljiltä tuossa mutkassa iso vesilätäkkö. Skinny kiinnostui siitä hirmuisesti –luulikohan se, että se voisi olla jokin lampi tai ranta, jossa voisi uida? Se meni heti katsomaan, vaikka siis meidän oli tarkoitus jatkaa sen ohi kuivaa tietä. Se pisti kavionsa veteen ja maistoi vettä, sitten se asteli suoraan veteen. Minulla ei kengät eikä pituus narussa riittäneet niin pitkälle, että olisi päässyt niin pitkälle kun halusi. 

Jes! Tää näyttää kivalta
 
Sitten sain ajatuksen, että hyppäisin selkään, niin Skinny pääsisi veteen touhuamaan. Tuumasta toimeen ja niin siitä tuli meidän ensimmäinen ratsastuspätkä, paitsi kengättä, myös ilman suitsia ja satulaa. Ratsastin vielä takaisinpäin sen hyväpohjaisen pätkän. Tuossa ratsastaessani ajattelin että on se kyllä mahdottoman kiltti hevonen. Maailmanmatkaaja, uteliaana, iloisena ja tyytyväisenä menossa uusiin paikkoihin ja reiteille, eikä mitään ihme kyttäyksiä. Hieno poika <3*Halipusikurtturutistus*
 Keksihän se Skinny vielä hauskuutusta juuri ennen tallille paluuta. Se keksi, että haluaa syödä ojan reunalta. No, tältä se sitten näytti, kun kurkotti yli ojan XD.

Täältä löytyy hyvää vihreää

Huomaa miten toinen etujalka roikkuu vaan tyhjän päällä XD

2 kommenttia:

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.