sunnuntai 5. elokuuta 2012

Jälleen Skyfighter
Sain Hippokselta Skinnyn hevospassin takaisin. Rekisteröinti on nyt tehty Suomeen ja hippoksenkin sivuilla on tiedot ajan tasalla :D. Myös Svensk Travsport tunnustaa Skinnyn palaneen Suomeen. Mikä hauskinta, on Skinnyn virallinen nimi jälleen Skyfighter <3! Ei Skyfighter S.F. –nuo kirjaimethan lisättiin sen nimen perään vuonna 2000, kun se vietiin Ruotsiin.


Koska olen nähnyt ja kuullut, miten toiset hevoset tykkäävät pelata jalkapalloa tai retuuttaa lelupalloa, ajattelin kokeilla josko Skinnykin tykkäisi leikkiä. Tulihan kokeiltua, eikä hevosta olisi juuri vähempää voinut kiinnostaa. Se vain katsoi kun pallo vieri alamäkeen sen vierestä ja jatkoi syömistään :D. Sinne jäivät pallot oman onnensa nojaan laitumelle.

"Jaa, kas, pallo, täytyy varmaan nostaa pää pois tieltä?"

"Hmm, kas, siinä se menee.."
"Pallo tuli ja meni, jatkan siis syömistä"

3 kommenttia:

 1. Minä kokeilin myös Saaran kanssa tuota jumppapalloa, tamman ollessa irti ratsastuskentällä. Ei kiinnostanut meilläkään, tuli vaan mulkaisu "et voi olla tosissasi". Oikein kun maanittelin sain sen sentään pukkaamaan kerran palloa turvalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^ Hihii XD, kiva kuulla, että samanlaisia reaktioita on nähty ;). Youtubessa on niin ihania horse football-videoita, joissa on varmaan ne maailman leikkisimmät hevoset ;).

   Poista
  2. Joo mä kattelin kanssa sieltä videoita ja olin ihan satavarma että Saara innostuu!! :D

   Poista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.