torstai 4. lokakuuta 2012

Post-it ja Liebster- tunnustuksetLämmin kiitos Jessille, jolta sain Post-it-tunnustuksen <3, ja jonka blogi on myös yksi suosikeistani. Olin todella iloinen saadessani tämän, se oli oikea päivän piristys. Samalla haaste on blogini ensimmäinen.

 

Haluaisin antaa tämän huomionosoituksen seuraaville blogeille:

Ukon uudet kuviot

Able Major ja Oona

Flying without wings

Kuolaimessa

Ulutusta -eli arabiarkea ja matkaratsastushaaveita


Muutama muukin suosikki olikin tämän jo saanut, kun post-it on ollut ahkerasti kierrossa -onneksi monien iloksi.

Post-it- Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post It-lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se on kerrottu vain Post it-lapulla, ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.Kävi hauska sattuma ja minua ilahdutti myös toinen bloggaaja, eli Minna, jolta sain Liebster- blogi-merkinnän heti pian post-it-tunnustuksen jälkeen :). Näin saankin linkittää  yhteensä 10 suosikkiblogia -jes, mahdollisimman moni suosikki pääsee "listatuksi", vaikka moni jää ulkopuolelle mukaanlukien ne blogit, joilta haasteen sain.

Lämmin kiitos tästä. Liebster- blogitunnustuksen haluan antaa puolestani eteenpäin seuraaville blogeille:

Tarinoita vihreästä talosta

Raudattomasti

Meillä täällä maalla

Täysveristä elämää

Se on ihan fifty sixty miten käy 

 

Liebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettua, mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on antaa huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa.

Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä hänen blogiinsa.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.Me Skinnykän kanssa kiitämme, kumarramme, ja iloitsemme tunnustuksista!

Kumarruksen alkeita kuluneelta kesältä

"Kamuseni"

Hieno poika ja varsin tyytyväinen ilme kun rapsututtaa5 kommenttia:

 1. Ihana vika kuva - lämppäreissä on jotain niin samaa kun ne nauttii rapsutuksesta, ja se on suloisinta mitä voi olla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en ole ajatellutkaan, että juuri lämppäreillä voisi olla tuo ilme. Eilen, kun rapsutin leuan alta, se painoi pään niin alas että turpa oli melkeen maassa ja vaan silmät kiinni paino päätään mun rapsuttavaa kättä vasten <3 oispa siitä saanut kuvan. Se oli siinä oikein pitkään. Sötpålle!

   Poista
 2. Kiitoksia! :3

  Saa nähdä toteutanko ohjeet, minulta ei taida löytyä viittä heppablogia joita lukisin x3 Nekin vähät mitä luen on yleensä tuttujen toilailuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkein onkin minusta vastaanottaa, eipä noita kaikki laita eteenpäin, se on ihan oman harkinnan varassa :).

   Poista
 3. Hei, wau kiitos. Täytyykin päivittää blogiin. :)

  VastaaPoista

Hei Sinä! Saan jokaisesta kommentista ilmoituksen sähköpostiin (bessie5@hotmail.com). Pyrin vastaamaan kommentteihin yhä, Skinin poismenonkin jälkeen, sillä olen saanut palautetta, että vanhoissakin postauksissa voi olla jollekin ajankohtaista tietoa.